Reușita evenimentului tău, în proporție de 90 la sută, se datorează moderatorului și echipei de muzicieni! Veronica Suruceanu nu e a ales meseria de moderatoare, ci vocația a ales-o pe ea, pentru că îi vine exact că o mănușă. Anul acesta numără 10 ani de când prezintă evenimente private, timp în care a încântat publicul atât cu stilul de prezentare cât și prin cântec. Veronica spune că postura de prezentator are nevoie de careva calități specifice, precum creativitate, spirit de aventură, spontaneitate, tenacitate și talent, bineînțeles munca și pasiunea le completează.

Fiecare vis își alege exact stăpânul, care-l poate transformă în realitate…

„În funcțiile de abilitățile și talentele tale, viață îți scoate în cale scopul, pe care doar tu îl poți îndeplini. Bineînțeles, mai există și alți mii sau chiar milioane de oameni care au același vis că și ține, însă chiar dacă pare un drum asemănător, tu ai o cheie pe care nu o are nimeni. Poate fi vorba despre entuziasm, deschidere, creativitate și tu vei putea face o diferență cu acea cheie, care e chiar în buzunarul de la pieptul tău”, susține Veronica.

Această meserie este fascinantă prin adrenalină și importanța conferită

veronica susruceanu„Modul în care susții un discurs este foarte important, de la deschiderea diafragmei până la modulația vocii și la zâmbetul pe care-l afișezi. Îmi place enorm să prezint evenimente și încerc de fiecare dată să spun ceva interesant și captivant, să improvizez – asta le place oamenilor cel mai mult. Ei simt când cel din fața lor e sincer sau pur și simplu știe o poezie cap-coadă. Prezentatorul nu trebuie să citească de pe foaie, nici să rostească texte învățate pe de rost, el trebuie să vorbească liber și continuu să fie pregătit cu o replică pentru orice situație”, recunoaște moderatoarea.

Veronica Suruceanu

Cea mai frumoasă parte sunt emoțiile sincere ale oamenilor…

„Când lumea e plină de bucurie, vine să-ți mulțumească pentru munca ta – este tot de ce ai nevoie! Atunci când muncesc am doar emoții pozitive, pentru că ele se transmit publicului și e important să le dai energie de care să se bucure. Trebuie să poți să simți oamenii, pentru că acolo eu muncesc, iar oamenii se simt bine – ce poate fi mai plăcut?”, se întreabă retoric Veronica Suruceanu.

Cum trebuie să fie un prezentator iscusit, dar și alte sfaturi utile priviți în video-ul de mai sus.

veronica 2

Veronica Suruceanu, moderatoare – 069550007

Facebook.com/VeronicaSuruceanu

email : suvitour_md@yahoo.com

P