Celebră în China, actrița Zheng Shuang a nimerit într-un scandal imens după ce s-a răzgândit să mai aibă copii și i-a cerut mamei surogat să avorteze, aceasta fiind în a 7-a lună de sarcină. Această decizie a fost luată de femeie după ce s-a despărțit de partenerul său. Ulterior s-a aflat că, de fapt, erau două mame surogat, ambele într-un trimestru avansat de sarcină.

Anume tatăl copiilor, producătorul Zhang Heng, a făcut această dezvăluire șocantă. Bărbatul a povestit că fosta sa iubită, de care s-a despărțit în 2019, le-a rugat pe mamele-surogat din SUA(n.r. sarcina-surogat fiind interzisă în China), să avorteze, asta deși ambele femei se aflau în a 7-a lună de sarcină.

Bărbatul și-a asumat grija nu-născuților, mamele surogat aducând pe lume ambii copii, care s-au ales cu prenumele părinților – un băiat pe nume Zhang, născut pe 19 decembrie 2019 și o fetiță pe nume Zheng, născută pe 4 ianuarie 2020. „Este o poveste tristă”, a menționat acesta pe Weibo, o platformă echivalentă cu Twitter.

Pe de altă parte, actrița a dezvăluit că situația nu este așa cum a arătat-o fostul său iubit și că separarea lor a avut loc din cauza infidelității acestuia și că bărbatul împrumutase bani de la ea de mai multe ori fără să-i întoarcă, inclusiv după despărțire.

Care este, de fapt, adevărul nu se știe, întrucât foștii iubiți se acuză reciproc. Însă actrița și-a pierdut deja contractul cu brandul Prada, care a fost rupt la doar 9 zile după ce Zheng Shuang a devenit imaginea companiei. Acesta a devenit cea mai scurtă colaborare Prada cu o vedetă.

Citește și: Supă-cremă cu broccoli, ciuperci și cașcaval. Consistentă și plină de savoare, este cina perfectă pentru întreaga familie! (Video)

Distribuie articolul: