Scopul nobil i-a unit! Câteva din vedetele autohtone, și-au pus șorțul de ospătar și au muncit cu cinste pentru a colecta bani în scop caritabil. Află cât de bine le-a reușit!

 

Despre acest eveniment caritabil a povestit Marina Afanas, specialist comunicare A.O The Moldova Project:

„PRO TV este din nou alături de The Moldova Project și de evenimentele speciale pe care le organizăm în beneficiul familiilor social vulnerabile din satele Republicii Moldova. Nu este prima ediție, deja de câțiva ani organizăm astfel de evenimente prin care invităm să devină chelneri voluntari – vedete, persoane publice, astfel încât să adunăm un bacșiș mai mare”.

Invităm cât mai multă lume să vină la un restaurant, în cazul dat – duminica, 21 aprilie. Este vorba despre restaurantul Lake House de pe strada Stefan cel Mare din Chișinău. Bacșișul va completa fondul campaniei de Paști. Ne propunem să ajungem la 100 de familii din 37 de sate din Republica Moldova”.

Despre această provocare frumoasă, a povestit și interpreta Cristina Scarlat:

„Da, este o provocare. Undeva în suflet este și o frică pentru această experiență , dar când este vorba despre caritate, despre copii, eu nu pot să-mi pun nicio limita …”

Alături de Cristina, au fost Satoshi, Sergiu Bernițchi, Titania, Sofia Scarlat, Valeriu Derevenciuc.

 

Distribuie articolul: