Sunt mai mereu ocupați, ambii având un program destul de încărcat, dar atunci când apucă să petreacă mai mult timp împreună, apreciază fiecare clipă. Cuplul se află în Chicago și se declară mai fericiți ca oricând.

Se pare că Adrian Ursu va susține câteva concerte în SUA, iar de această dată artistul a plecat în deplasare însoțit de frumoasa sa soție Irina. Odată ajunși în America, mai exact în Chicago, cei doi s-au pus pe explorat cele mai cunoscute obiective turistice.

Printre acestea se regăsește arhicunoscutul turn din oraș, mai exact cel mai înalt zgârie nori a metropolei din Illinois, care are 527 de metri înălțime. Willis Tower sau Sears Tower este probabil cea mai vizitată clădire, datorită faptului că urcând în vârful ei ai parte de o priveliște care îți taie respirația, mai ales că balconul acestei construcții este realizat din sticlă, care îți conferă iluzia de plutire deasupra orașului.

„Nu am cuvinte! Poza spune tot! Mulțumim lui Dumnezeu că avem posibilitatea să călătorim, să trăim așa momente împreună! Iubiți și bucurați-vă de cei dragi de lângă voi și nu uitați să spuneți: Mulțumesc!”, a comentat plin de recunoștință artistul. Apoi a adăugat: „De data asta e altfel în America! 🇺🇸 Fericiți!”.

Și Irina Negară pare mai mult decât încântată, doar că nu uită la ce înălțime se află: „Numai în jos să nu privești”

În viața asta tindem să credem că trebuie mereu să fim ocupați cu ceva, pentru a le reuși pe toate. Totuși este important să nu uităm de cei care ne sunt alături și să ne facem timp pentru noi. Profitați de clipele libere, chiar dacă nu sunteți în vacanță, ci undeva la țară sau pur și simplu în intimitatea casei și petreceți cât mai mult împreună! Pentru că se merită.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Irina Negară și Adrian Ursu, vacanță la mare în mijlocul toamnei. Iată ce destinație exotică au ales (Foto)