Un eveniment spectaculos, Moldova Fest – Sport și Tradiție, va fi organizat pe data de 16 iunie în Marea Britanie. Organizatorii își propun să consolideze diaspora și să facă un act de caritate pentru o persoană din Republica Moldova.

Festivitatea va avea loc la Londra, la Powerleague Romford, pe data de 16 iunie, între orele 10:00 și 21:00, iar intrarea este GRATUITĂ pentru toți participanții.

Pentru cei prezenți vor fi organizate mai multe activități sportive printre care: fotbal adulți – Turneu internațional cu diaspore de moldoveni din Europa, turneu fotbal copii, turneu volei, trântă, skanderbeg, șah.

Nu va lipsi mâncarea tradițională, dar și muzica de calitate.

Și pentru cei mici vor fi organizate mai multe activități: grupuri de dansuri traditionale si moderne cu copii, Kids Zone, Bouncy Castle, Mascote, pictura pe față, darț cu baloane, modelare baloane, baby party & Soft Play (copii sub 5 ani), concursuri cu premii pentru copiii de peste 5 ani, art Craft Zone, premii și cadouri pentru toți copiii prezenți.

„Am pornit un proiect, cel mai mare din Marea Britanie. Este vorba despre un festival al sportului, al diasporei, organizat aici în Londra. Un campionat de fotbal, la care vor participa echipe din diasporă din Londra. Echipe din Olanda, Portugalia, Germania, Italia, din Franța așteaptăm răspunsuri. Discutăm cu băieții din SUA, ca să fie prezenți și ei.

Avem un teren de fotbal, avem terenuri pentru copii. Totodată, ne propunem sporturi ca volei în 3 echipe, va fi campionat de fotbal între 4 academii de copii.

(…) O să avem organizate bucate tradiționale, sarmale, friptură cu mămăligă, plăcinte, grătare, pizza, deserturi, macaroons. O să avem și un concert, vor fi și animatori pentru copii.

Vă așteptăm într-un număr mare, să consolidăm diaspora, să facem și un act de caritate pentru cineva din Republica Moldova”, declară Sergiu Stavița, unul dintre organizatorii evenimentului.

Nu ratați acest eveniment plin de energie, sport, tradiție, divertisment și delicii culinare cu multe surprize, tombole și premii! Toți sunt așteptați să petreacă zi minunată la Moldova Fest!

Distribuie articolul: