Celebra piesă folclorică „Săracă inima mea” se pare că le-a atras atenția celor din trupa „Priza”, care s-au gândit să i-o prezinte publicului altfel. Ce le-a ieșit vezi în cele ce urmează. 

Cei de la „Priza” au anunțat internauții despre noua lor creație pe pagina de Facebook. Artiștii au prezentat un remake pentru celebra piesă folclorică  „Săracă inima mea”.

„Astăzi ceva nou”, au scris ei și au distribuit videoclipul de pe YouTube.

Totuși se pare că lansarea acestui remake nu este una întâmplătoare, dar cu ocazia zilei de naștere a vocalistei trupei, Alice Spiridonova.

„Astăzi este ziua mea de naștere. Încă din copilărie suntem învățați să credem și să ne punem dorințe. Cu trecerea anilor uneori credem că dorințele rămân la nivel de vise. Dar păstrând starea de copil, lumea prinde alte culori și înțelegi că totul poate deveni realitate. Important e să crezi! Eu mi-am realizat dorința cea mare, am ieșit pe scenă! Părinții îmi sunt sănătoși, am prietene dragi, creștere în carieră, profesie. Am o familie mare (colectivul muzical). Și pe voi – oamenii care vor să mă asculte. Comentariile voastre, mesajele, felicitările, atenția voastră bucură foarte mult! Eu sunt fericită! Și în această zi vreau să mă împărtăș cu voi cu un remake pentru melodia „Săracă inima mea””, a scris Alice.

Cum ți-a părut interpretarea în acest stil? Lasă-ne să-ți știm părerea în comentarii :))

Sursa: Youtube.com/priza

Distribuie articolul: