Se pare că săptămâna începe cu noi scumpiri! Da, avem din nou parte de majorări. Care vor fi prețuri pentru mâine, 14 iunie? 

Așadar, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță noile prețuri la carburanți pentru marți, 14 iunie. 

Benzina se scumpește cu 22 de bani, iar motorina cu 43 de bani. Astfel, benzina va ajunge să coste la pompă 33 de lei și 77 de bani, iar un litru de motorină va costa 31 de lei și 34 de bani.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), motivează că majorarea prețurilor este cauzată de creșterea fără precedent a prețurilor pentru carburanți la bursele internaționale.

„Doar în cadrul ultimei sesiuni, prețul unei tone de benzină a crescut cu 41 $/tona și a ajuns la un nou nivel record de aproape 1500 $/tona. În cazul motorinei creșterea a fost de 42 $/tona, ajungând la un nou maxim de 1370 $/tona”, precizează ANRE.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: