Astăzi avem o rețetă care ar putea fi considerată un păcat. Deja anticipez că nu este una dintre cele care pot fi mâncate în fiecare zi, nici măcar în fiecare săptămână. Este un sandviș cu ou cu șuncă și brânză. O rețetă care a devenit virală pe Instagram pentru cât de curios este de preparat, pentru cât de impresionant arată și, bineînțeles, pentru cât de delicioasă este.

Este o reteta de sandvici foarte ușor de preparat. Dacă urmăriți cu atenție videoclipul aici și pregătirea scrisă, sunt sigură că va fi perfect. Poate fi cina în orice zi, deoarece toate ingredientele sale sunt accesibile tuturor și sunt una dintre cele care sunt de obicei acasă.

Ingrediente pentru două persoane
2 felii de pâine feliată (dacă este specială pentru toast, cu atât mai bine);

2 ouă;

2 felii de brânză;

2 felii de șuncă fiartă de mărimea unui sandwich.

CUM SE FACE SANDWICHUL DE OU
1. Bateți ouăle și puneți-le în tigaie
Pentru a face acest sandviș, avem nevoie de o tigaie mare, în al cărei fund încap cele 2 felii de pâine feliată. Bate ouăle, asezonează și pune-le în tigaie. Nu trebuie să fie foarte fierbinte, pentru că nu ne interesează ca ouăle să se coaguleze rapid, mai degrabă invers.

2. Așezați feliile de pâine
În continuare, așezăm feliile de pâine aluniță una după alta. Cand s-au inmuiat in ou, le intoarcem, avand grija ca oul sa acopere din nou tot fundul tigaii. În caz contrar, cealaltă parte a pâinii nu va fi înmuiată cu ou.

3. Întoarceți felia de pâine
Așteptăm ca oul să se întărească aproape complet și cu grijă, îl luăm de pe tigaie. Cu ajutorul unei palete, întoarcem totul.

4. Pune șunca și brânza
Acum așezam o felie de șuncă fiartă și alta de brânza pe fiecare pâine.

5. Îndoiți sandvișul
Când părțile laterale ale tortillei sunt întărite, le împăturim peste șuncă și brânză. Imediat după aceea, împăturim o felie de pâine peste cealaltă pentru a modela sandvișul.

6. Folosește unt
Odată împăturită, ungem pâinea cu unt și o răsturnăm pentru a face la fel și pe cealaltă parte.

7. Rumeniți sandvișul
Când avem sandviciul bine rumenit pe ambele părți, este timpul să îl luăm de pe foc și să-l punem la masă ca să-l mâncăm.

8. Am terminat sandvișul cu ouă
Și asta e prieteni. Am terminat sandvișul cu șuncă și brânză.