Sunt împreună și acasă, implicându-se în afacerea familiei, dar și la universitate, unde au rezultate foarte bune. Gemenele Sandra și Margarita Dodon, cunoscute pentru actele de caritate pe care le fac, au suflat în lumânările vârstei de 21 de ani și ne-au mărturisit ce dorințe și-au pus.

Bineînțeles că cele mai mari dorințe ale fetelor țin de realizările personale, pe orice filieră. Atât Sandra, cât și Margarita se vor împlinite, chiar dacă au doar puțin peste vârsta de 20 ani.
„Anul acesta vreau să-l savurez din plin. Urmează să fie și ultimul an de universitate – deci o responsabilitate și mai mare. Cred însă că străduința pe care o depunem ambele ne va bucura cu rezultate frumoase”, a declarat pentru EA.md Sandra Dodon.
Sandra si margarita
Cât despre planuri, acestea sunt mari, dar ceea ce le împlinește cel msi mult pe gemene sunt actele de caritate pe care le fac periodic, inclusiv cu darurile sau contribuția prietenilor lor.
“Vom continua să ajutăm oamenii nevoiași – credem că ne reuseste cel mai bine și sperăm să aducem tot mai multe bucurii pe chipurile. celor mai triști ca noi. Un avantaj este ca suntem urmărite de un număr mare de oameni și astfel avem mai des cu ce ajunge la cei aflați în nevoie. De una singură e mult mai greu să faci ceva, dar unde-s mai mulți – puterea crește!”, ne mai spune Sandra Dodon.
Sandra si margarita dodon
IMG_7241
Cât despre daruri, le-au bucurat foarte mult și le mulțumesc tuturor celor apropiați pentru fiecare urare de bine. Fetele au avut parte de o petrecere surpriză, organizată de familie și prieteni, cu foarte multe flori, începând de la miezul nopții.
Sandra si margarita Dodon
Dragi Sandra și Margarita, vă dorim spor în tot ce faceți și la mulți ani cu sănătate!!!