În prima jumătate a lunii mai aveți grijă la șarlatani și agresori. Vezi prognozele astrologului Lucia Palii

Berbec

Socio-profesional

Organizarea și eficiența sunt foarte importante pe planul profesional și încerci să te concentrezi cât mai mult pe sarcinile pe care le ai de făcut. Ești setat să termini în fiecare zi tot ce ți-ai propus și să nu mai amâni anumite demersuri la locul de muncă, astfel încât atât colegii dar și șefii să nu aibă ce să-ți reproșeze. Stai destul de bine cu timpul în prima parte a săptămânii însă spre final s-ar putea să simți că anumite acțiuni/sarcini îți mănâncă mult prea mult din randamentul pe care  ți-ai propus să îl dai zilnic. Discută cu cei din conducere dacă ai nevoie de mai mult ajutor din partea celor din jur.

Dragoste

O săptămână plină și pe acest plan. Ai parte de evenimente în care te ajută să realizezi care sunt punctele forte ale relației și pe ce poți să mizezi când vine vorba de partenerul tău. Mai mult decât atât – e necesar să aveți o discuție pet ema banilor și să ajungeți la un consens privind cheltuielile casei.

Sănătate

E bine să fii atent/ă la ceea ce mănânci și mai ales la regularitatea meselor. Ai nevoie de echilibru în acest sector dar și de o odihnă corespunzătoare. Cu alte cuvinte ai nevoie să ai mai mult grijă de tine.

Taur

Socio-profesional

Pui accent pe modul în care funcționează lucrurile la locul de muncă și încerci să aduci un aport considerabil gestiunii și coordonării anumitor activități. Mare atenție la modul în care reacționezi totuși față de șefi în momentul în care ceva nu merge conform planului sau așa cum ți-ai dori tu. E posibil să-ți șifonezi reputația câștigat/ă cu greu într-un timp îndelung. Dacă înveți să controlezi aceste ieșiri vei avea cu siguranță de câștigat și pe plan economic/financiar. Zilele de joi și vineri se arată extrem de profitabile în acest sens.

Dragostea

Emani energie pozitivă și un șarm irezistibil față de sexul opus. Plănuiești ieșiri cu prietenii, serate și participi la tot felul de evenimente care te mențin în priză pe plan social. Nu e exclus ca partenerul să dea semne de gelozie dacă se va simți exclus din lumea ta plină de strălucire și lumină din momentul de față. Încearcă să ții cont de nevoile lui/ei.

Sănătate

Mare atenție la modul în care organismul începe să dea semne de slăbiciune. Dacă te supui un ritm alert de viată, se va resimți oboseala acumulată de-a lungul săptămânii și în loc să te bucuri de weekend, va trebui să te refaci.

Gemeni

Socio-profesional

Îți rezervi toate resursele de energie job-ului la care lucrezi în momentul de față și nu e de mirare că nu-ți rămâne prea mult timp pentru tine. E de preferat să eficientizezi modul în care lucrezi, dacă vrei ca lucrurile să meargă pe o pantă ascendentă în acest sens. Ziua de luni este extrem de importantă în horoscopul tău general și marchează niște câștiguri semnificative pe plan financiar. Mai mult decât atât- te ajută să-ți planifici bugetul pentru toată săptămâna, acum că vei știi clar pec e sume te bazezi. E momentul ca în weekend să faci acele achiziții și cumpărături personale pe care le-ai tot amânat și care nu te-au lăsat să continui cu schimbările pe care vrei să le faci în casă.

Dragoste

Partenerul te ajută și te susține din punct de vedere moral dar și financiar însă tu simți că are un motiv exterior pentru care face asta, iar acest aspect nu te mulțumește în momentul de față. Atitudinea lui secretoasă îți dă de gândit. De miercuri încolo ai mari șanse să rezolvi misterul.

Sănătate

Se pare că sistemul digestiv poate fi cel mai afectat în această săptămână mai ales dacă nu reușești să ai un orar de mese echilibrat. Ai nevoie de rutină și odihnă pentru a te simți împământenit/ă.

Rac

Socio-profesional

Aspectele planetare din această săptămână te ajută să te poziționezi ceva mai bine în echipa în care lucrezi și să-ți aduci aportul necesar pentru ca lucrurile să se desfășoare într-un mod optim. Ce este cel mai important este faptul că cei din conducere văd eforturile tale din prezent și te ajută să evoluezi, să urci pe scara ierarhică până unde este necesar. Abordarea pe care ai avut-o recent în anumite situații de criză te ajută să ai o mai mare autoritate în fața acelora care nu dau nici 10% din cât dai tu la locul de muncă din prezent. Ești favorizat așadar la nivel de imagine, și în curând, de ce nu și la nivel financiar. Încearcă să fii consecvent în acțiunile tale și recompensele vor veni cu siguranță.

Dragoste

O săptămână în care partenerul îți solicit ajutorul și atenția destul de des. Vrei să îi arăți că ești alături de el/ea însă în același timp îți dorești să te ocupi de anumite probleme personale, în liniște. Ai nevoie să-ți fie rescpectată libertatea în cuplu.

Sănătate

Ești ferit de neplăceri și provocări pe planul sănătății. Luni și marți ești cât se poate de energic însă pentru a încheia săptămâna în aceeași notă, ar fi de preferat să te menajezi și să te păstrezi armonios și echilibrat atât la nivel interior cât și exterior.

Leu

Socio-profesional

E o săptămână plină de provocări la nivel financiar. Luni și marți ai parte de niște câștiguri care te pot ajuta să-ți stabilizezi bugetul însă nu ar fi recomandat să cheltui totul până la ultimul bănuț deoarece sunt mari șanse să ai nevoie de ei mai târziu. Dacă ți se ivește ocazia, miercuri e bine să deschizi un cont de economii și să privești lucrurile în perspectivă, nu sub influența impulsului de moment. Ai multe achiziții de făcut, este adevărat, însă cu ceva planificare și o strategie bine pusă la punct, vei reuși să-ți dozezi resursele financiare din prezent. Te ajută foarte mult o rudă îndepărtată în acest moment așa că e bine să primești ajutorul oricui, de oriunde vine.

Dragoste

Pui mândria mai presus de sentimente și asta se vede în momentul de față în relația voastră. E posibil ca partenerul să vadă că ești orgolios și să fie nemulțumit din această cauză. Încearcă să nu-ți mai impui punctele de vedere așa de vehement și lucrurile se vor schimba din multe puncte de vedere.

Sănătate

O săptămână cât se poate de liniștit/ă pe acest plan. Reușești să ajungi la acel terapeut la care vrei să mergi de mult și asta te va ajuta să dai de cap afecțiunilor cu care te confrunți de ceva vreme încoace.

Fecioară

Socio-profesional

Ai nevoie să pui niște bani deoparte pentru cheltuieli personale însă în momentul de față nu reușești nici măcar să te pui la punct cu facturile și responsabilitățile financiare zilnice. Ești într-un impas în care simti că vei ieși cu greu, mai ales fără ajutorul celor dragi sau a partenerului de viață. Luni și marți ai putea avea niște discuții în familie pe tema banilor, însă mare atenți să nu încerci să-ți impui opiniile deoarece e posibil să dai naștere unor conflicte. Fă tot ce-ți stă în putință să-ți asiguri bugetul personal iar în rest, lasă lucrurile să curgă de la sine. Ascultă sfaturile partenerului, e posibil să vadă lucrurile dintr-o poziție ceva mai obiectivă decât tine în momentul de față.

Dragoste

Așa cum o arată aspectele planetare, pare a fi o atmosferă oscilantă în cuplu. Atunci când ai o zi bună vă înțelegeți bine, însă când ești măcinat/ă de gânduri și experimentezi stări de negative de spirit sunt mari șanse să fie și comunicarea în cuplu afectată. Respiră adânc în piept și așteaptă să treacă această perioadă dificilă. Se va reinstaura pacea și liniștea cât de curând.

Sănătate

Zile bune sunt cele de marți și miercuri, însă de joi încolo începi să te simți peste poate de obosit. Nu încerca totuși să reacționezi la fiecare stimul pe care ți-l dau cei din jur, deoarece riști să devii paranoic/ă.

Balanță

Socio-profesional

Comunici ceva mai eficient cu cei de la locul de muncă și ești mulțumit de direcția pe care o iau lucrurile în momentul de față. Mare atenție la modul în care îți expui totuși argumentele și explicațiile în fața șefilor atunci când vine vorba de o situație dificilă, deoarece sunt mari șanse să nu te înteleagă pe deplin și să rămână cu o impresie greșită. Ești reticent, astfel, în a deschide anumite subiecte delicate însă spre finalul săptămânii s-ar putea să fii nevoit să o faci. Anumite lucruri nu țin numai de tine și ești perfect conștient de acest lucru. Atenție totuși la modul în care aceste incertitudini îți afectează starea financiară. E posibil să plătești pentru anumite greșeli care nu sunt ale tale.

Dragoste

Din fericire căminul pare a fi acum oaza ta de liniște și te bucuri să vezi că cei dragi sunt alături de tine. Partenerul te susține în tot ceea ce faci și te ajută să iei decizii eficiente pe plan financiar și să păstrezi un echilibru al bugetului personal. Te simți norocos din acest punct de vedere.

Sănătate

Zile bune sunt cele de 2,3 și 4 mai – în care reușești să fii active/ă pe plan fizic și liniștit/ă și echilibrat/ă în cel personal însă între 5-7 mai se pare că experimentezi niște simptome neplăcute la nivelul organelor interne. Dacă ești nelămurit/ă e de preferat să apelezi la sfaturile unui specialist.

Scorpion

Socio-profesional

Dai dovadă de profesionalism și îti asumi anumite responsabilități care te ajută să-ți formezi o imagine extrem de bună în fața șefilor. E necesar doar să-ți pui cele mai bune atuuri la bătaie și totul se va așterne extrem de bine pentru tine. Colegii apreciează eforturile pe care le depui în momentul de față însă nu îi învăța prost – e posibil ca mai apoi să preiei tu din sarcinile lor, fără să fii plătit/ă în plus. La acest capitol  sunt mari șanse ca joi sau vineri să ai o discuție cu șefii însă nu încerca să îți impui opiniile sau să dai de înțeles că îți dorești o mărire. E esențial să vină de sus această decizie iar tu să-ți păstrezi coloanal vertebrală intactă.

Dragoste

E necesar să ai o discuție pe tema banilor cu partenerul și poate chiar a împărțirii sarcinilor în gospodărie. Dacă ți se pare că v-ați organizat mai defectuos în ultime vreme ar fi bine să vii și cu niște soluții, nu doar cu plângeri. Altfel, nu veți reuși decât să vă enervați reciproc. Comunicarea este cheia.

Sănătate

Se luni și marți ai energie necesară de a duce totul la bun sfârșit însă de miercuri încolo simți nevoia să-ți aloci mai mult timp pentru tine. Nu e exlus ca vineri să-ți iei o zi liberă, ba chiar e indicat dacă ești de părere că asta trebuie să faci în momentul de față.

Săgetător

Socio-profesional

O săptămână plină de provocări în plan profesional în care vei avea multe de învățat de la superiorii tăi și cu această ocazie îți vei îmbunătăți și relația cu ei. Nu e exclus să devii mâna dreaptă a șefului în această săptămână, ținând cont de faptul că ești cel/cea mai în măsură să descurce ițele unei situații dificile și să ajuți echipa să iasă la liman din încurcăturile și problemele în care ați fost implicați în ultima perioadă. Din fericire lucrurile încep să se miște ceva mai eficient în proiectele în care lucrezi și ai mari șanse să dobândești și niște avantaje financiare care te să ajute să prospectezi viitorul într- lumină mult mai pozitivă.

Dragoste

Ești cât se poate de optimist și degajat în relația în care ești implicat în prezent. Faceți eforturi considerabile pentru a pune pe roate un proiect la care vreți să lucrați și care are mari șanse de a vă aduce împreună, de a vă uni și de a vă apropia în calitate de cuplu. Relația este pe o pantă ascendentă.

Sănătate

Nu sunt mari schimbări în acest sector în momentul de față așa că ai ocazia să pui în practică multe dintre activitățile în aer liber pe care le-ai tânjit mai toată iarna. Nu e exclus să piezi chiar câteva kilograme care erau oricum în plus și care nu-ți faceau cinste trupului și spiritului tău.

Capricorn

Socio-profesional

Ai mult de muncă în primele zile ale săptămânii însă nu e exclus să primești și niște recompense la finalul săptămânii care să te mențină motivat pe plan profesional. Era și cazul să te întâmpini cu niște sarcini care corespun nivelului tău de pregătire și implicit cunoștințelor tale deoarece simți că în ultima vreme nu ai făcut chiar ce îți place și nici nu te-ai simțit mulțumit din punct de vedere moral și financiar. Ai o discuție cu șefii despre acest lucru, despre randamentul tă vs. aspectele financiare și sunt mari șanse să ai ocazia să-ți expui argumentele și să fii ascultat pentru ceea ce ai de spus în prezent. O săptămână cât se poate de fructuoasă.

Dragoste

Se pare că întâlnești acum o persoană care e pe aceeași lungime de undă cu tine și împărtășiți aceleași valori  din domeniile voastre de activitate. În ciuda faptului că ești setat pe dobândirea unui statut important în carieră, încearcă totuși să abordezi și alte subiecte, căci altfel, persoana de lângă tine te poate percepe într-un mod greșit.

Sănătate

Realizezi că pe plan fizic traversezi o perioadă ceva mai bună, însă nu e cazul să te culci pe o ureche. Ai nevoie de ceva mai multă odihnă și menajare. Zona digestivă dă niște semnale de slăbiciune și ar fi indicat să îți asculți cu atenție organismul.

Vărsător

Socio-profesional

Realizezi că implicarea ta este direct proporțională cu salariul și beneficiile financiare pe care le ai în momentul de față. Nu ești genul de persoană care să facă ceva ce nu îi place așa că reprofilarea nu este o opțiune în momentul de față. Încearcă să realizezi cum ai putea aborda o discuție pe tema măririi de salariu cu șefii și treci la acțiune. Zilele de marți și miercuri – aspectele planetare sunt în favoarea ta. De asemenea, dacă te organizezi eficient, reușești să faci acele cheltuieli fără să-ți pui în pericol bugetul. Echilibrul financiar este extrem de important în momentul de față.

Dragoste

Zile bune în dragoste sunt între 1 și 3 mai în care reușești să te conectezi cu partenerul tău de cuplu, vă aduceți aminte ce anume v-a adus împreună în primul rând și realizați că doriți să vă consolidați relația. E bine să faceți amândoi câte un pas, pe rând. Nu vă temeți de voi înșivă și de propriile reacții.

Sănătate

Ești destul de sensibil/ă din punct de vedere emoțional și e posibil ca asta să-ți afecteze și starea fizică din prezent. Luni și marți te-ai putea trezi cu o migrenă așa că e indicat să te odihnești ceva mai eficient.

Pești

Socio-profesional

Săptămâna aceasta este activată axa banilor în horoscopul tău general și deși nu îți vine ușor să te ocupi de acest sector, vei face față tuturor provocărilor cu brio. Încearcă să ceri ajutorul partenerului dacă simți că te ajută și nu-ți prelua mai multe responsabilități la locul de muncă decât este cazul. Ai tendinta de a-i pune pe ceilalți pe primul loc și asta te poate afecta acum și pe plan financiar. Mai mult decât atât – dacă cineva apropiat îți cere ajutorul și tu nu stai foarte bine cu banii în prezent, nu te da peste cap doar ca să intri în grații acestei persoane, încearcă doar să îi explici într-un mod diplomat faptul că nu ai posibilitățile necesare. Va fi mult mai înțelegător decât te-ai aștepta.

Dragoste

Realizezi că ai nevoie să comunici ceva mai bine cu partenerul și ce este și mai important decât atât este modul în care lucrați împreună pentru obținerea anumitor fonduri de care aveți nevoie în casă. Mare atenție totuși la obiectivele pe care vi le setați. Nu e exclus să fiți nevoiți să munciți mult prea mult și să nu mai aveți timp pentru voi.

Sănătate

Dacă nu ai lucruri urgente de rezolvat e necesar ca în acest weekend să te odihnești și să-ți rezervi o bună perioadă pentru tine. Profită de faptul că ai putea avea mai mult timp liber și implică-te în acele activități care îți aduc plăcere.

sursa

Distribuie articolul: