Piesă de bază în garderoba oricărei doamne, sacoul nu mai este demult întrebuințat exclusiv evenimentelor și ocaziilor speciale, devenind un articol pe care îl putem integra cu ușurință în ținutele de zi cu zi, fie ele și sport. Dacă ai un sacou supradimensionat și nu știi cum să îl porți, atunci noi avem câteva idei pentru tine. 

Dacă te-am  convins și vrei să experimentezi această abordare relaxată, dar elegantă, iată câteva ținute pentru a te inspira.

În combinație cu colanții de ciclism

Poate cel mai răspândit trend al anului, colanții de ciclism pot fi integrați cu ușurință în orice ținută. Chiar și împreună cu un sacou, dar ai mai grijă pentru că acești colanți nu favorizează toate tipurile si siluetă.

View this post on Instagram

✨✨✨

A post shared by Olivia Faeh (@oliviafaeh) on

Cu pantaloni scurți

O combinație foarte sexy și îndrăzneață.

Cu blugi și un tricou

Și cel mai basic outfit poate fi revigorat cu ajutorul unui sacou supradimensionat. În acest caz, puteți opta pentru orice textură sau culoare, având în vedere că restul ținutei permite acest lucru.

Într-un set

Seturile ne fac viața mai ușoară. Iar în acest caz, sacoul supradimensionat împreună cu niște pantaloni în aceeași nuanță, poate trece drept elegant, dar și casual, în funcție de top, accesorizare și încălțări.

View this post on Instagram

@negin_mirsalehi 💞

A post shared by @ fashion4perfection on

Cu o curea sau un cordon în talie

Dacă lungimea sacoului îți permite, atunci poartăl fără vreo altă piesă în partea de jos. Crede-mă nu vei trece fără să întorci capetele.

Foto: Instagram.com

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Distribuie articolul: