Interpreții de peste Prut aduc pe bună dreptate magia sărbătorilor în cele mai noi piese ale lor. Astăzi, Elena Gheorghe și trupa Bere Gratis au lansat un featuring frumos de Crăciun, intitulat „Iarna ne-a surprins îndrăgostiți”.

E un sezon cu adevărat productiv pentru interpreta română Elena Gheorghe. Săptămâna asta, vedeta a lansat o altă piesă cu videoclip, dedicată familiei: „Acasă la noi”. În doar patru zile de la lansare, clipul a adunat deja aproximativ 500 de mii de vizualizări.

„Iarna ne-a surprins îndrăgostiți” este o altă piesă, lansată astăzi, în direct la „postul român de radio al lui Moș Craciun” – Magic FM. Featuringul nu are încă un videoclip, prin asta dând de înțeles că este predestinat, deocamdată, posturilor de radio.

Prin fotografiile pe care le distribuie publicului larg, însă, Elena dă de înțeles că se va apropia și ziua în care se va lansa produsul video. Fanii vedetei speră că acest lucru se va întâmpla chiar în ajunul Crăciunului pe stil nou, sărbătorit la 25 decembrie.

12246597_10153709434115610_2138187225626386058_n

Muzica piesei a fost semnată de Robert Laurențiu Anghelescu, iar la versuri, compozitorul a muncit alături de Mihai Georgescu.

Ultimul și cel mai nou produs muzical semnat de studioul Cat Music poate fi ascultat aici:

Foto: Facebook.com, manager-artisti.ro

Distribuie articolul: