Nelly Sonic, directoarea companiei viti-vinicole LION Gri și un nume de referință în acest domeniu din țara noastră, a trecut la cele veșnice. Despre acest lucru s-a anunțat pe pagina oficială a companiei pe care a fondat-o și o conducea. 

„Regretăm cu tristețe și durere în suflet trecerea în veșnicie a Doamnei Nelly Sonic…
Nu sunt destule cuvinte pentru a exprima pierderea fulgerătoare care ne lovește în această seară. Un suflet mare și puternic care ne părăsește și ne lasă cu amintiri mărețe și nesfârșite. Dna Nelly a fost acel Om, care trecând chiar și pentru o clipă prin viața cuiva – molipsea cu energia sa plină de viața pentru totdeauna. Energie care trebuia să o facă nemuritoare. Energia Dumneaei va rămâne în fiecare din noi pentru totdeauna.
Nu cred că rândurile acestea vor putea alina durerea şi tristeţea. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viaţă a fiinţei dragi nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere.
Sperăm din adâncul sufletului ca în aceste clipe grele, cuvintele şi prezenţa rudelor şi prietenilor să vă aducă puţină alinare. Suntem alături de voi – o Familie Mare – Familie cuprinsă de Nelly Sonic…
Toți cei care vor să își ia rămas bun, vor putea veni pe data de 15 Ianuarie, orele 18.00 la biserica Sfântul Dumitru sectorul Botanica”, anunță printr-un comunicat pagina LION Gri.

Nelly Sonic a fost proprietara Holdingului LION GRI. Nu are studii în vinificație, este psiho-pedagog de formare și spunea că această specializare o ajută foarte mult în fiecare zi. A educat trei copii, de care este foarte mândră; a crescut o afacere până la cifre de export la care unii doar visează; și-a creat o imagine pe care o întreținea zilnic prin puterea ce și-o insuflă – aceasta a fost Nelly Sonic și rămâne mereu astfel în inima tuturor.

Profunde regrete familiei și apropiaților.