Frumoasa prezentatoare TV, Doina Chiorescu s-a măritat! Câteva imagini de la eveniment au ajuns și pe pagina sa de Instagram, așa încât să o putem admira și în ipostaza de mireasă. Pentru multe detalii derulează în jos. 

Recent pe pagina de Instagram a Doinei Chiorescu au fost publicate  câteva cadre care ne vorbesc despre faptul că prezentatoarea s-a măritat. Pentru frumosul eveniment Doina a ales să poarte un machiaj cu accent pe ochi, cât despre coafură aceasta a optat pentru  bucle lejere, care i-au oferit lookului o doză specială de romantism.

Doina a ales să poarte o rochie în stil minimalist marca Wona Concept, pe care a completat-o cu un set de bijuterii cu perle și o pereche de pantofi marca Jimmy Choo.

Detaliile pe care le cunoaștem despre frumosul eveniment din viața prezentatoarei se rezumă la faptul că acesta a avut loc la data de 12 februarie. Identitatea norocosului care a cucerit-o pe Doina Chiorescu rămâne a fi o enigmă. Se pare că acesta preferă să se țină departe de ochii curioșilor.

Sursa foto: Instagram