Iggy Azalea a dezvăluit că își crește singură bebelușul după ce a decis să se despartă de iubitul său, Playboi Carti. Cântăreața a decis să facă veștile oficiale pe Instagram, dezvăluind un mesaj extrem de puternic, ce nu i-a lăsat indiferenți pe fani. „Ai pierdut pe cineva adevărat. Oamenii consideră loialitatea ceva firesc, de aceea aș prefera să fiu singură. Un lucru pe care nu îl voi înțelege niciodată este modul în care trăiesc mincinoșii cu ei înșiși. Nu vă macină pe dinauntru acest lucru?”, a scris aceasta.

La câteva ore de la postare, Iggy s-a reîntors pe social media pentru a le oferi fanilor explicații și a confirma că nu mai are un iubit: „Ce am vrut să spun aseară este că îmi cresc fiul singură și nu mai am o relație.”

Despărțirea vine la câteva luni după ce artista a anunțat că a născut în secret un băiețel. „Am un fiu. Am așteptat mult momentul potrivit pentru a zice ceva, însă, pe măsură ce trece și mai mult timp, cu atât îmi dau seama că mereu o să fiu anxioasă cu privire la a împărtăși o veste așa de mare cu lumea întreagă”, le-a spus ea fanilor după ce a născut.

„Îmi doresc să îi păstrez viața privată dar am vrut să fac totul clar și să explic că el nu este un secret și îl iubesc mai mult decât pot spune cuvintele”, a adăugat ea.

Deși niciodată nu a confirmat că este însărcinată, fanii au speculat că aceasta așteaptă un copil încă din decembrie 2019, iar mai multe zvonuri luau cu asalt internetul la finalul lui aprilie, atunci când ea a devenit mămică. Recent, vedeta a dezvăluit și primele fotografii cu băiețelul, ce au fost foarte apreciate de internauți.

sursa

Distribuie articolul: