Ryan Reynolds a câștigat simpatia tuturor scriind într-un mod amuzant ceea ce gândește despre viața de tată, dar și prin comentariile amuzante la adresa superbei sale soții, Blake Lively. De această dată ținta sa au fost cei doi copilași, care nu l-au lăsat să doarmă.

Actorul în vârstă de 42 de ani și-a câștigat o simpatia în mediul online pentru simțul umorului său sincer și pentru ironia fină de care a dat dovadă când a postat un montaj amuzant cu imagini de la aniversarea soției sale. Din fericire, Blake Lively știe și ea de glumă, iar cuplul se distrează adesea aruncându-și în glumă „săgeți otrăvite” pe rețelele de socializare.

Ryan i-a făcut din nou să râdă pe admiratorii săi cu un mesaj neașteptat pe care l-a postat pe Instagram. El a publicat câteva imagini de la o ședință foto în care promova băutura Aviation Gin și le-a transmis mulțumiri celor care l-au ajutat.

După ce i-a menționat pe fotograf și hair stilist, Reynolds nu a uitat să-și pomenească și cei doi copii pentru “contribuția” lor decisivă, James, în vârstă de patru ani, și Inez, în vârstă de doi ani: „Mi-a plăcut ședința asta pentru @AviationGin cu legendarul @guyaroch (fotograful israelian Guy Aroch, n.r.). Părul a fost aranjat de @serafinosays, iar ținuta a fost realizată de @joseph.episcopo. Cearcănele de sub ochii au fost reușite de doi măgari care n-au vrut să se culce deloc noaptea trecută, deși le-am citit „Winnie the Pooh” și aproape jumătate din „The Shining”, de Stephen King”, a scris actorul.

Evident, Ryan Reynolds a glumit, dar felul în care le-a mulțumit celor doi puști neascultători le-a cucerit inimile internauților, stârnind un val de comentarii amuzante.

 

Distribuie articolul: