Rusia și-a ales reprezentantul la competiția muzicală Eurovision 2020. Este vorba despre trupa rave Little Big. 

Este al doilea an consecutiv când reprezentantul Rusiei la Eurovision este ales de juriu și nu de votul publicului, așa cum s-a întâmplat până în 2019. Astfel, potrivit „Pervyi Kanal”, la concursul internațional va merge trupa rave din Sankt Petersbourg, Little Big.

Ilia Prusikin, unul dintre soliștii trupei recunoaște că nu și-a imaginat vreodată că va ajunge să-și reprezinte țara la Eurovision: „Cel mai important lucru este să-ți îndrăgești meseria și să muncești mereu. Niciodată nu ne-am gândit că vom reprezența Rusia la Eurovision, dar vom face tot ce ne stă în putință”

În același interviu pentru publicația TAAS, muzicantul a precizat că în curând urmează să lanseze piesa pentru concurs – o „melodie veselă cu nuanțe braziliene”. „Am muncit întotdeauna pentru distracție și carnaval și nu ne vom schimba pe noi înșine”. Alături de Ilia Prusikin din trupa Little Big mai fac parte: Sofia Tayurskaya, Serghei Makarov și Anton Lisov.

Dacă numele trupei nu vă spune nimic atunci piesa „SKIBIDI” lansată în 2018 poate să vă fie cunoscută.

Cea de-a 65-1 ediție Eurovision se va desfășura din 12 până pe 16 mai, la Rotterdam. Rusia a fost reprezentată în 2019 de Serghei Lazarev, cu piesa „Scream”, artistul ocupând locul trei în clasament.

În urma votului juriului și a televotingului, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision a fost aleasă Natalia Gordienko, care va cânta piesa „Prison”.

Roxen este artista din partea României care va cânta piesa „Alchool You” și care în prezent este una din favoritele internauților.

Ucraina va fi reprezentată de trupa Go_A cu piesa „Solovey”.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: