Anul acesta culoarea roșie a devenit populară atât pentru vestimentație, cât și pentru păr. Unul dintre motive este nostalgia după anii 1990.


Deci, cea mai importantă tendință din acest sezon este culoarea roșie a părului.

Datorită imaginii actriței Jovovich (cu rădăcini decolorate și păr roșu), Luc Besson a recreat o femeie care arăta de parcă ar fi venit din trecut și din viitor în același timp, iar culoarea iconică a părului eroinei a devenit semnul distinctiv al actriței.Roșu și cupru sunt, în mod tradițional, culori pentru emoție. 

Părul de cupru a devenit atât de popular, încât TikTok are chiar hashtagul #copperhair (păr de aramă).

Multe vedete s-au grăbit deja să încerce  această tendință.Cuprul este, cu siguranță, o nuanță frumoasă, dar există multe lucruri de luat în considerare, în legătură cu alegerea corectă a acesteia. Dacă părul tău este natural, atunci acest lucru simplifică totul: ai nevoie doar de culoarea corectă.

Dacă ai părut vopsit în nuanțe mai întunecate sau mai deschise, obținerea nuanței de roșu va fi grea. Totul depinde de cât timp ești dispusă să petreci în salon, cu cât te îndepărtezi mai mult de culoarea naturală, cu atât îți vei vizita mai des coaforul. Specialiștii spun că va trebui să mergi la salon la fiecare șase sau opt săptămâni.

Nu uita de textura părului. În mod ciudat, părul creț va obține mult mai ușor nuanța dorită, decât părul cel drept.

Desigur, după ce ai reușit să schimbi culoarea părului, trebuie să ai grijă de aceasta.

Dacă nu folosești un șampon colorant sau un agent de protecție împotriva căldurii, atunci culoarea părului tău se va estompa rapid. Este necesar să-ți îngrijești în permanență părul și mai ales să-l protejezi de efectele nocive zilnice ale apei, soarelui și poluării.

Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: