Modelul și actrița de origine britanică a participat la o ședință foto îndrăzneață pentru revista Elle. Este probabil pentru prima dată când se dezgolește atât de mult după ce a devenit mămică. Rosie a acordat și un interviu interesant, dezvăluind detalii despre viața privată.

Foto: Elle.com

Soția lui Jason Statham a acceptat provocarea celor de la Elle, de a se dezgoli parțial și pe alocuri de tot, în fața obiectivului foto. Imaginile sunt cu atât mai frumoase, cu cât superba Rosie Huntinghton-Whiteley afișează o siluetă de invidiat, la trei ani după ce l-a adus pe lume pe băiețelul său.

Foto: Elle.com

Vedeta a mai dezvăluit că, în pofida convingerii tuturor că viața ei și a soțului ei este perfectă, lucrurile nu stau chiar așa. Rosie a explicat că, la fel ca în orice relație, există suișuri și coborâșuri.

„Nu pot spune că totul este perfect mereu – nu este așa. Dar ne străduim și ne susținem reciproc când avem nevoie. (…) Uneori, trebuie doar să te duci să te încui în baie sau să-ți torni un pahar de vin imens la sfârșitul serii. Și este așa cum este. Este real și asta este viața și nu am de gând să o îndulcesc”, spune ea despre viața în autoizolare cu actorul și producătorul Jason Statham.

Foto: Elle.com

Ea este extrem de conștientă, de asemenea, că luptele individuale sunt relative.

„Există o mulțime de persoane publice care vorbesc despre cum „Suntem cu toții împreună”. S-ar putea să ne confruntăm cu aceleași circumstanțe, dar vă aflați în conacul dvs. din Beverly Hills, cu o piscină și vă așteptați ca cineva care se află într-un apartament oferit de stat, care se confruntă cu  nenumărate nenorociri, să creadă că „Suntem cu toții împreună?! ””, mai spune modelul.

Foto: Elle.com

În același interviu, oferit publicației prin aplicația Zoom, Rosie a mai dezvăluit detalii despre viața sa în Londra, acolo unde s-a mutat în plină pandemie cu soțul și fiul lor.

Descoperiți mai multe fotografii și citiți interviul integral pe Elle.com