Rosie Huntington și Jason Statham sunt unul dintre cele mai carismatice cupluri de la Hollywood, dar stai să vezi și ce vilă au! Te asigurăm că designul locuinței e cel puțin la fel de frumos precum este și prețul ei.

Acesta este decorat în stil minimalist și este compus din patru dormitoare în culori întunecate, are un șemineu grandios, jacuzzi și… plajă proprie!

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham au decis să-și vândă casa elegantă din Malibu, pe care actorul și-a cumpărat-o în 2009, cu un an înainte de a începe să se întâlnească cu Rosie. Noii proprietari vor achita pentru locuință circa 19,95 milioane dolari, potrivit Daily Mail.

Casa de 363 de metri pătrați din California este situată pe coasta Pacificului. În exterior, casa iese în evidență cu prin fațada din cedru negru.

În interior sunt patru dormitoare recent renovate, patru băi, o bucătărie și o zonă de luat masa. Designul minimalist retro, realizat în stil Art Nouveau, îi readuce pe locuitori la epoca de aur a Malibu…

În locuință se află o mulțime de ferestre mari, iar schemă de culori simple a interiorului îi oferă mult spațiu. Mai mult, casa are un șemineu uriaș din cărămidă, podele din lemn de stejar belgian cu încălzire și o fereastră franceză care are vedere la Old Joe’s, un loc popular de surfing din Malibu.

În afara casei există o curte spațioasă, unde este instalat un jacuzzi cu hidromasaj și o zonă de relaxare, din care o potecă duce spre plajă.

Distribuie articolul: