Un bărbat român în vârstă de 35 de ani se confruntă cu acuzații de crimă în Germania. În luna martie, acesta a comis un act violent în care a ucis un bărbat în vârstă de 50 de ani, care era vecin cu iubita sa. După comiterea crimei, individul s-a culcat dezbrăcat pe o canapea, în apartamentul partenerei sale, conform informațiilor furnizate de site-ul Schwaebische.

Bărbatul de 35 de ani este în prezent sub acuzație de crimă, având în vedere că, pe data de 14 martie, a pătruns în apartamentul vecinului iubitei sale și l-a bătut cu o bucată de lemn până la deces. Martorii au relatat că suspectul era vizibil sub influența alcoolului înainte de tragedie și fusese observat în jurul blocului într-o stare de ebrietate.

Autoritățile au fost alertate în jurul orei 04:30 dimineața, când locatarii au auzit țipete și zgomote puternice provenind din apartament. La sosirea paramedicilor și a polițiștilor, victima era deja decedată. Martorii au declarat că după agresiune, bărbatul de 50 de ani a ieșit din apartament, iar ceilalți au crezut că acesta doarme pe podea, fără a realiza că a murit. Între timp, suspectul a fost găsit dormind dezbrăcat pe canapea, în locuința iubitei sale.

De menționat că primele apeluri către autorități au fost făcute în jurul orei 12:23 dimineața, dar poliția care a venit la fața locului la acel moment a constatat că totul era liniștit și a plecat. Tragedia a avut loc câteva ore mai târziu.

După ce a fost arestat, românul s-a plâns de dureri la mâini și picioare, ca urmare a loviturilor și pumnilor pe care i-a aplicat victimei. Medicii legiști au constatat că bărbatul de 50 de ani a suferit o moarte extrem de violentă, cu urme evidente de lovituri severe. Cauza oficială a decesului a fost stabilită ca fiind colapsul pulmonar. Ambii bărbați aveau o concentrație ridicată de alcool în sânge.

Anchetatorii au descoperit că nu a fost prima dată când bărbatul de 50 de ani a fost agresat de către român. Mai mulți vecini, inclusiv martori în cadrul anchetei, l-ar fi hărțuit și exploatat pe bărbat. În pretextul vizitelor, unii dintre aceștia ar fi furat obiecte din locuința victimei.

Mama victimei a dezvăluit că fiul său suferea de demență alcoolică și avea un tutore legal. În trecut, acesta obținuse ordine de protecție împotriva unor vecini, inclusiv a românului.

Distribuie articolul: