Rochia roșie a fost întotdeauna unul dintre simbolurile cele mai reprezentative de feminitate și farmec, și a servit ca un mijloc de neînlocuit pentru accentuarea aspectului, fie destinat pentru o seară afară, o întâlnire romantică, sau doar o petrecere.

Încă un motiv pentru popularitatea sa este universalitatea acestei piese, fiind potrivită pentru orice vârstă și ocazie. În plus, rochia roșie nu este numai pentru acele femei care vor să fie mereu în centrul atenției.

Gigi+Hadid+Met+Gala+2015+Arrivals+kLNrN-TEYeXl
Cu siguranță ai și tu o rochie roșie în garderoba ta. Află câteva sfaturi pentru a alege rochia roșie perfectă pentru imaginea ta.

Potrivit make-up artiștilor celebri, un ruj roșu nu este cea mai bună alegere atunci când purtați o rochie roșie. Pentru ca rochia să fie în centrul atenției optați pentru buze nud. Un ruj bej neutru cu doar o picătură de piersică sau roz dă prospețime look-ului și compensează îndrăzneala rochiei.

600x600

Un colier din aur este accesoriul perfect pentru o rochie roșie fără bretele sau una cu un decolteu adânc. Auriul este o culoare deosebit de măgulitoare care se potrivește cu o rochie roșu aprins deoarece, combinația dintre cele două nuanțe este regală și elegantă.

gold
Cel mai important pas atunci când alegem o rochie roșie, este să găsim nuanța potrivită de roșu. Aceasta ar trebui să adauge caldură look-ului și ar trebui să fie în deplină armonie cu tonul pielii, culoarea ochilor și a părului. Este înțelept să experimentăm cu diferite nuanțe de roșu si să alegem una care se potrivește cel mai bine.

Daca aveți părul blond deschis, ochii verzi, alegeți tonuri de roșu pal, cu o nuanță albastră. Ar trebui să evitați orice nuanțe de portocaliu.

cameron-diaz-une-robe-rouge-moulante-dans-the-mask_232033_w620rs_634x1024-151004095638-634.lady-gaga-4.cm.10415

Femeile cu părul negru sau maro închis, ochii negri și ten măsliniu sunt sfătuite să aleagă nuanțe întunecate și puternice de roșu, cu o tentă albastră. Acestea ar trebui să evite tonurile cu portocaliu.

megan-fox-versace-red-dressTransformers+Revenge+Fallen+Premiere+Berlin+Mn4p3A3JhaRx

Doamnele roșcate cu tonul pielii spre auriu și ochi de orice culoare vor arăta uimitor în roșu portocaliu.

Nocturnal+Animals+New+York+Premiere+QrgGIePpa0ol Amy-Adams-In-Roksanda-Ilincic-‘Trouble-With-The-Curve’-LA-Premiere

Rochia roșie e  un mod cool și eficient de a demonstra individualitatea și caracterul puternic, și de a face doar o declarație despre creativitate și bun gust.

Distribuie articolul: