Cântărețul britanic Robbie Williams a adus un omagiu emoţionant pe scenă, în cadrul unui concert susţinut de acesta în Manchester, ca parte a turneului său Heavy Entertainment Show Tour, victimelor atacului comis de teroristul sinucigaş Salman Abedi, pe 22 mai, în Manchester, potrivit The Independent.

Robbie Williams a schimbat versurile melodiei „Strong” într-un omagiu emoţionant adus victimelor atacului terorist din Manchester

Cântăreţul britanic a dedicat melodia sa „Angels” celor care au fost ucişi de teroristul sinucigaş Salman Abedi în urmă cu aproape 2 săptămâni, dar s-a înecat de emoţie în timpul interpretării melodiei, iar mii de fani de pe Stadionul Etihad au cântat pentru el.

FOTO, VIDEO. Trei atacuri la Londra au făcut mai multe victime

În videoclipurile şi imaginile postate de reţelele de socializare de către fanii care au participat la spectacol, Robbie poate fi văzut cum se luptă să nu cadă pradă lacrimilor şi emoţiilor, scrie mediafax.ro.

La începutul concertului, Williams a declarat: „Noi suntem Manchester şi nu ne e frică.”

Vedeta pop a distribuit şi o imagine cu el pe Twitter după spectacol, alături de curcubeul care se formase pe cer deasupra stadionului. Alături de fotografia percutantă, el a scris simplu „Manchester” şi a pus un emoticon tip inimă.

Robbie Williams va participa alături de foştii săi colegi de trupă din Take That la concertul caritabil One Love Manchester, programat pentru duminică.

El i se va alătura Arianei Grande la evenimentul caritabil, ce are loc la două săptămâni de la concerul acesteia de pe Manchester Arena, care a devenit ţinta atacatorului sinucigaş, Abedi, care a omorât 22 de oameni şi a rănite peste 100.

Katy Perry, Justin Bieber, Coldplay, Miley Cyrus şi Little Mix vor face şi ei parte din cadrul evenimentului caritabil, ce va avea loc pe Old Trafford Cricket Ground, scrie AGORA.

Distribuie articolul: