La doi ani de la înființarea brandului său de lenjerie intimă, Rihanna a dat dovadă că se pricepe de minune nu doar la cântat, dar și în ale modei. Recent, vedeta a apărut într-o campanie publicitară pentru noua colecție Savage X Fenty Rihanna. Cât de incendiar a fost totul, vezi mai jos.

Propria marcă de lenjerie intimă îi aduce un venit bun vedetei, iată de ce aceasta este gată să-i dedice suficient timp și chiar să se fotografieze în calitate de model pentru campaniile publicitare ale brandului.

În noua ședință foto, Rihanna apare îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă foarte delicat, cu o culoare mai mult decât îndrăzneață, acest peisaj fiind completat de niște palmieri înalți.

Acest model a fost pus în vânzare încă ieri. Cu toate acestea, astăzi, pe site-ul oficial al mărcii, cumpărarea nu funcționează, fiind postat un mesaj ce pledează împotriva nedreptății și inegalității rasiale, arătând că marca participă în mișcarea „Blackout Tuesday”.

„Noi nu tăcem și nu stăm deoparte. Lupta împotriva inegalității rasiale, a nedreptății și a rasismului nu se limitează deloc doar la donații financiare și cuvinte de susținere. În solidaritate cu comunitatea de oameni negri, angajații, prietenii, familiile și colegii noștri din diverse industrii, participăm cu mândrie la #BlackoutT Tuesday. Savage X Fenty nu va funcționa marți, 2 iunie, în toată lumea. Nu este o zi liberă. Aceasta este o zi pentru a reflecta și a găsi modalități de a face schimbări reale”, este mesajul afișat pe site-ul Savage X Fenty Rihanna.
Sursa: Spletnik.ru