Imagini revoltătoare au fost surprinse la grădinița „Povestea” din Nisporeni. În filmulețul video apărut pe rețelele de socializare se observă cum educatoarea ceartă copii, îi bruschază și îi lovește cu palma. Potrivit directoarei instituției, angajata a fost suspendată din funcție. Totodată, au fost sesizați și oamenii legii pentru a examina cazul. 

Suntem la curent despre cazul neplacut de violență petrecut în cadrul grădiniței ,,Povestea”, grupa II mica, imediat am luat măsurile necesare: angajata implicată în scandal a fost suspendată din funcție și am început o investigație internă. Totodată, am sesizat Inspectoratul de Poliție care examinează cazul”, a scris pe Facebook Tatiana Cociu, directoarea grădiniței, notează AGORA.md.

„Am invitat părinții care au copii în această grupă la o ședință pentru a discuta acest caz, dar și dacă au informații despre cazuri similare. Până acum nu am primit alte informații de acest gen. În cazul acestei educatoare, urmează sa luam toate măsurile pentru a-și primi pedeapsa care trebuie. Regretăm astfel de situații și condamnăm orice tip de violență față de copii. Astfel de comportamente nu vor fi tolerate. Ne pare foarte rau”, a mai adăugat directoarea.

Deocamdată, poliția nu a comentat cazul. Știrea se actualizează.

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: