Deja de 9 ani, revista Fashion Vip este alături de cititoarele sale cu cele mai interesante subiecte, dar și cu multe evenimente frumoase dedicate femeilor de succes.

Personalități marcante au fost de-a lungul celor 9 ani premiate și apreciate de această revistă, iar astăzi cei care au adus de multe ori bucurie și inspirație cititorilor au ajuns la o frumoasă aniversare.

Directoarea revistei, Valentina Luchian și-a amintit cum a început totul și le-a mulțumit celor care le-au fost alături. 

„Acum 9 ani, pe 4 decembrie, așteptam cu mari emoții devamarea primului număr de revista „Fashion VIP”. Se tipărise la Kiev, in acea perioada, din păcate, tipografiile noastre nu puteau să ne ofere calitatea dorită. Cu multă munca, lacrimi, chin, dezamăgiri dar și cu bucurii, perseverență și satisfacții astăzi 4 Decembrie 2017, am ajuns la nr 34. Coperta revistei ne-a înfrumusețat-o inegalabila Anastasia Lazariuc, care apăruse pentru prima data pe o coperta de revista din Republica Moldova. Greu prea greu se face presa scrisă în Moldova. Îi înțeleg atât de bine pe colegii mei de la alte reviste și ziare cât de greu e sa reziste în timp și sa facă aceasta meserie. Mulțumesc din tot sufletul tuturor celor care au fost și sunt în echipa Fashion VIP. Recunoscătoare și mulțumirile de rigoare tuturor în parte mai ales clienților și partenerilor noștri… Fără ei nu am fi rezistat. Noi rămânem modești și nu alergam după celebritate și mare popularitate. Cu pași mici dar siguri mergem înainte atât cât vom rezista.”

Vezi și: 21 de femei deosebite din țara noastră au fost premiate de Revista Fashion VIP în cadrul Seratei de primăvară

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: