Forbes a realizat primul top al celor mai plătiți TikTokeri din Rusia. Majoritatea dintre ei nu au nici măcar 20 de ani împliniți, însă timp de un an au reușit să adune milioane de ruble. 

Forbes a calculat veniturile celor mai de succes TikTokeri din Rusia – bloggeri care filmează videoclipuri scurte pe aplicația TikTok. Primul loc în clasament a fost ocupat de Rakhim Abramov, în vârstă de 22 de ani, din Uzbekistan. Bloggerul și tânărul interpret are 9,5 milioane de urmăritori și un venit de 10,47 milioane de ruble.

Pe a doua poziție este Dina Saeva, în vârstă de 21 de ani, din Tadjikistan. Are 16,4 milioane de abonați, iar veniturile anuale ale fetei, grație contractelor de publicitate cu Coca-Cola și Dolce & Gabbana, s-au ridicat la 4,93 milioane de ruble.

Al treilea loc a fost ocupat de Aleksey Savko, în vârstă de 23 de ani, din Belarus, cu 6,5 milioane de abonați și un câștig de 4,81 milioane de ruble. El filmează schițe, în care, în cea mai mare parte râde de propria înălțime – 136 cm. Alexey și-a transformat defectul fizic într-o demnitate și se filmează acum în publicitate pentru Uber, Sberbank, MegaFon și alte companii mari.

Pe locul patru s-a clasat Yulia Gavrilina, în vârstă de 18 ani, cunoscută și sub numele de Yulka Shpulka. Ea a câștigat 3,32 milioane de ruble. Urmează Valya Karnaval, în vârstă de 18 ani, care a devenit faimoasă pentru piesa sa virală „Psychushka” – venitul ei anual a fost de 3,21 milioane de ruble. Pe locul șase se află Danya Milokhin, în vârstă de 18 ani, care a început să filmeze un videoclip în timp ce stătea acasă, în carantină. Contractele de publicitate i-au adus 2,87 milioane de ruble.

De asemenea, în top au fost incluși și Kirill și Artem Verzakov (2,56 milioane de ruble), Anna Kalashnik (2 milioane de ruble), Anya Pokrovskaya (1,92 milioane de ruble) și Diana Dmitrieva (1,44 milioane de ruble).

Sursă: glamour.ru