O cățelușă a așteptat zile întregi în fața unui spital din Turcia pentru a se întâlni cu stăpânul ei bolnav care urma să fie externat, scrie The Guardian. Și chiar dacă fiica bărbatului o aducea în fiecare zi acasă, patrupeda revenea în fața ușii spitalului cu speranța să își revadă cel mai bun prieten. 

Animalul de companie, Boncuk, al cărui nume înseamnă „mărgele” a urmărit ambulanța care l-a transportat pe stăpânul ei, Cemal Senturk, la spitalul din orașul Trabzon, în data de 14 ianuarie.

De atunci, cățelușa s-a întors în fiecare zi la spital pentru a veni în întâmpinarea stăpânului său atunci când urma să fie externat.

Fiica lui Senturk, Aynue Egeli, a spus că în fiecare zi o ducea pe Boncuk acasă, însă de fiecare dată câinele fugea înapoi la spital, notează digi24. 

„Venea în fiecare zi în jurul orei 9.00 și aștepta aici până se lăsa noaptea. Nu intra în spital, însă de câte ori se deschidea ușa, își băga capul înauntru”, a declarat un agent de securitate al spitalului.

Miercuri, după șase zile de spitalizare, Senturk a fost externat, iar la ieșirea din spital și-a revăzut cățelușa care aștepta nerăbdătoare.

„Este foarte obișnuită cu mine. Și mie mi-a fost dor de ea în mod constant”, a spus Senturk.

Urmărește video emoționant despre această cățelușă devotată.

Distribuie articolul: