Pe internet rețeta de pizza care nu adaugă kilograme a devenit rapid virală. Blatul are un conținut caloric foarte scăzut, iar prepararea acestei pizza poate fi completată în doar câteva minute. Chiar și cei care nu sunt bucătari experimentați pot crea o pizza delicioasă și savuroasă.

Conceptul de pizza tortilla este unul din ce în ce mai îndrăgit de cei care nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a face de mâncare.

Rețeta reprezintă o fuziune între bucătăria italiană și cea mexicană. Pizza tradiționala italiană, care se poate lăuda cu un blat delicios, este acum acoperită de nenumărate ingrediente din bucătăria mexicană.

Cum pregătești pizza care nu îngrășă?

Pentru a obține cea mai bună pizza care nu îngrașă trebuie să alegi ingredientele cu mare grijă. Trebuie să creezi o armonie de arome pentru a avea parte de un rezultat spectaculos. Tortilla va reprezenta coloana vertebrală a rețetei tale. Tortilla va fi blatul pentru pizza ta.

Neutralitatea armonei de tortilla o face o bază versatilă, potrivită pentru orice ingrediente vei alege să folosești drept topping. Imediat ce pui tortilla în tava pentru cuptor, peste acesta trebuie să adaugi sosul de roșii. Sosul de roșii va contrasta frumos cu restul ingredientelor.

Poți pune ardei gras pentru a adăuga o notă de dulce, dar și pentru a face pizza ta mult mai crocantă. Porumbul dulce nu ar trebui să lipsească din această combinație. Nota de dulceață echilibrează profilul general al rețetei tale. Mai apoi ar trebui să adaugi puțină ceapă.

Ceapa va amplifica gustul celorlalte ingrediente folosite. Roșiile și mozzarella nu ar trebui să lipsească nici ele din combinația ta. Pentru a adăuga un gust de savoare, bucătarii din mediul online recomandă să adaugi puțin oregano și fulgi de chili peste pizza ta.

Când ai pus toate ingredientele necesare, poți trece tava cu pizza la cuptor. Setează cuptorul la 180 de grade Celsius și lasă pizza pentru 10 minute sau până ce ingredientele s-au gătit așa cum trebuie.

Distribuie articolul: