Pentru weekend ai timp de inspirație în bucătărie și de a-i uimi pe cei dragi cu ceva ce n-au mai savurat până acum. Cu ingrediente pe care le găsești la noi sau le poți comanda online, prepari paste fără gluten Maccheroni de la Casa Rinaldi, de năut cu midii și cu spanac. Nu-i așa că deja sună savuros?!

Ingrediente:

320g Paste de năut Maccheroni Casa Rinaldi;

1 kg de midii;

400 gr de spanac;

2 bucăți Ardei picanti din Calabria în ulei de măsline extra virgin Casa Rinaldi;

Usturoi;

Patrunjel proaspat;

mix de piper Casa Rinaldi;

Ulei de măsline extravirgin cu aroma rozmarin BIO Casa Rinaldi;

Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Dry Casa Rinaldi.

Modul de preparare:

1. Se curăță și se spala midiile.

2. Într-o tigaie, se pune ulei de măsline extravirgin cu rozmarin BIO, se adaugă usturoiul marunțit și cei 2 ardei din Calabria.

3. Apoi, se adaugă midiile și un pahar de Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Dry CR. Acoperiți și gătiți până când midiile se deschid.

4. Se adaugă mix piper și pătrunjel tocat proaspăt.

5. Se gătește spanacul în apa sărată și fiartă timp de 5 minute. Apoi se scurge și se menține cald.

6. În aceeași apă se gatesc pastele pentru timpul indicat pe ambalaj.

7. Se scurg pastele de apă și se adaugă în tigaie cu midii. Apoi, se adaugă spanacul și se amestecă. La final se stropesc pastele cu ulei de măsline extra virgin cu aromă de rozmarin BIO Casa Rinaldi.

Poftă bună!