După ce Republica Moldova a aprobat Planul de acțiuni pentru implementarea măsurilor propuse de către Comisia Europeană în Avizul privind cererea de aderare la Uniunea Europeană, eurodeputatul și președintele Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova, Siegfried Mureșan, a venit cu un mesaj adresat R. Moldova. 

„Felicit autoritățile din Republica Moldova care au aprobat Planul de acțiuni pentru implementarea măsurilor propuse de către Comisia Europeană în Avizul privind cererea de aderare la Uniunea Europeană.

Aprobarea acestui plan într-un timp scurt transmite un mesaj clar partenerilor europeni că autoritățile de la Chișinău sunt pregătite să îndeplinească recomandările propuse de Comisie și să înceapă negocierile de aderare.

Ca președinte al Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova, îi asigur pe partenerii noștri de la Chișinău că Parlamentul European va fi alături și va sprijini în continuare parcursul european al Republicii Moldova”, a declarat eurodeputatul.

Distribuie articolul: