Deși au refuzat să transmită LIVE Eurovisionul din acest an, rușii au fost cu ochiul pe semifinala 1, de aseară. Mai cu seamă pe numărul artistic al cipriotului Hovig Demirjian. Fanii lui Sergey Lazarev susțin că o serie întreagă de momente au fost inspirate din numărul cântărețului rus, care a reprezentat Rusia în 2016.

În acest an, Ciprul a fost reprezentat la Eurovision de către Hovig Demirjian – un artist de 28 de ani, care a ieșit învingător în cadrul selecției naționale cu piesa „Gravity”. Ieri seară, Hoving a ieșit pe scenă alături de o trupă de dansatori și și-a completat numărul artistic cu o serie de efecte vizuale, realizate cu ajutorul ecranelor LED, inclusiv a celor de pe scenă.

Cipriotul nici nu reușise bine să-și aibă evoluția pe scenă, că pe internet au și apărut comentarii și știri referitoare la faptul că numărul s-ar fi inspirat din cel al lui Sergey Lazarev.

https://www.instagram.com/p/BT6I3g0hpZA/?tagged=sergeylazarevhttps://www.instagram.com/p/BT6I3g0hpZA/?tagged=sergeylazarev

Criticii spun că figurile geometrice, efectul de planare în spațiu, dar și alte elemente au fost copiate din ceea ce a prezentat anul trecut artistul rus. Însuși Sergey Lazarev nu a venit deocamdată cu un comentariu.

Comparați și voi aceste două evoluții:

Foto: captură video, Instagram