La început a fost dragoste, apoi căsătorie, apoi fericire pentru mulți ani. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul: uneori oamenii trăiesc bine primii ani, iar apoi familia se destramă. Acest lucru, se întâmplă pentru că nu toată lumea consideră necesar să lucreze asupra relației, iar dacă ceva nu merge bine, ei cred că și-au ales partenerul greșit. Iată sfaturile psihologilor despre cum să te apropii din nou de persoana iubită (și să devii mai fericit).

 1. Nu-l mai critica tot timpul.
  S-ar putea să facă ceva să te dezamăgească și să nu-și ceară scuze. Și continuă să o facă, chiar știind atitudinea ta. De-a lungul timpului, acest lucru te poate enerva atât de tare încât ai început  să-l critici constant și să notezi toate greșelile. Dar încearcă să fii mai calmă și să acorzi atenție laturilor sale bune.
 2. Tratează-l cu amabilitate
  Acesta este singurul mod de a nu pierde sentimentele în certuri nesfârșite. Încearcă să-l tratezi mai bine – și relația ta se va îmbunătăți și ea.
 3. Amintiți-vă ce vă place la partener
  Pentru ce calități îl iubiți?  Dacă, de exemplu, ești atras de pasiunea lui pentru aventură, susține-o. Îți place căldura lui – îmbrățișează-te și vorbiți mai des. Și el va face același lucru pentru tine.
 4. Bucurați-vă de libertate
  Relațiile nu presupun o prezență permanentă în compania lui, fiecare ar trebui să aibă timp pentru sine.
 5. Faceți un plan financiar
  Chestiunile legate de bani creează multe probleme într-o relație. Nu încercați să ascundeți cheltuielile și veniturile, ci discutați-le sincer cu partenerul dvs. și faceți un plan pentru achiziții majore pentru anul următor.
 6. Alegerea îți aparține
  Mulți oameni rămân în relații nefericite de teamă de divorț. De fapt, mai există două opțiuni pe lângă aceasta: să lucrezi la relație sau să divorțezi. Dacă problemele rămân prea serioase și nu pot fi rezolvate, poți alege între nefericire și fericire.

Distribuie articolul: