Conform presei occidentale, la trei ani și jumătate de la despărțire, Angelina Jolie și Brad Pitt au reușit să stabilească o relație prietenoasă. Copiii sunt cei care au generat îmbunătățirea relațiilor dintre actori.

Sursă: glamour.ru

„Relația dintre Brad și Angelina este mai bună decât înainte”, spune o persoană din anturajul celor doi. „Au devenit mai prietenoși și amândoi caută să găsească soluții care să se potrivească pentru ambii”.

Este vorba de o luptă prelungită pentru copii. Luna trecută, Jolie și Pitt au încheiat un acord comun și, alegând între lecții online și școala tradițională, au preferat școala. Se știe că înainte copiii lui Brad și Angelina studiau acasă, întrucât familia deseori schimba locul de reședință. Potrivit unei surse apropiate, relația foștilor soți s-a îmbunătățit, inclusiv datorită faptului că Pitt s-a lăsat de băutură. „Jolie este uimită de rezistența lui Pitt”, a spus aceeași persoană.

Sursă: glamour.ru

Mai devreme, actorul a recunoscut că anume dependența lui față de alcool a și distrus familia. După divorț, Pitt a început să participe la ședințele în grup de alcoolici anonimi și nu a consumat timp de un an și jumătate.

Reamintim că Angelina Jolie, în vârstă de 44 de ani, și Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, au fost împreună timp de 12 ani. Potrivit actriței, după despărțire, s-a simțit pierdută: „Nu-mi cunosc soarta, dar sunt convinsă că mă aflu într-o perioadă de tranziție, ca și cum m-aș întoarce la rădăcinile mele. Pentru că m-am pierdut”, a spus ea într-un interviu acordat pentru Madame Figaro.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: