Regina Elisabeta a făcut vacant un post de muncă permanent. Ea caută o persoană responsabilă de curățenia de la Palatul Buckingham, dar şi ajutoare pentru evenimentele regale organizate.

Aplicantele trebuie să fie atente la detalii şi apte să păstreze palatul curat şi dezinfectat. Postul vine cu un salariu între 11.300 şi 22.600 de lire pe an, în funcţie de numărul de ore prestate, adică până la 1880 de lire pe lună, echivalent cu aproximativ 44.651,69 de lei.

Candidatul potrivit va trebui să lucreze fie 20 sau 40 de ore pe săptămână, de luni până duminică, inclusiv unele ture de seară și de lucru în weekend.

Persoanele acceptate vor avea în grijă săli renumite din Palatul Buckingham, vor fi instruite şi vor avea posibilitatea de a urca ierarhic ulterior, în alte posturi.

Postul vacant este deschis pentru solicitanți până pe 20 octombrie.

Dacă sunteți interesat să aplicați pentru un loc de muncă la Palatul Buckingham, tot ce trebuie să faceți este să răsfoiți secțiunea de locuri de muncă a site-ului web pentru a găsi un post care să se potrivească abilităților dvs.

Sursa: goodto.com