Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2019, Anna Odobescu, nu a reușit să se califice în finala concursului. Evoluția sa din semifinală nu a adunat puncte suficiente. Moldoveanca a urcat a treia pe scena de la Tel Aviv, Israel, interpretând piesa „Stay”.

Tradițional, telespectatorii au comentat pe Twitter prestația concurenților de la Eurovision. De critica acestora nu a scăpat nici Anna Odobescu. Noi am selectat câteva tweet-uri despre prestația moldovencei.

1. „Artistul care desenează în nisip lucrează foarte rapid cu mâinile! Nimic rău despre piesă, dar parcă e apă prin apă, nu mi se întipărește în memorie”

2. „Au mers pe o prestație generic pentru Eurovision. Doar dacă piesa ar fi fost la fel de bună ca femeia care desenează în nisip. Asta a fost impresionant”

3. „Vocea Annei este, până acum, cea mai bună de la Eurovision”

4. „De ce Moldova desenează cu cocaină?”

5. „Ador arta cu nisipul. Nu-mi place piesa”

6. „Când piesa e mediocră, pui pe cineva să picteze în nisip pe scenă. Mai pui diverse obiective, cum ar fi o colivie sau un trandafir”

7. „Anna a învățat cum să pronunțe „pământ”! Cu costul tuturor celorlalte cuvinte, dar hey, a făcut o treabă bună!”

8. „Moldova trebuia să-l trimită pe Carla’s Dreams la Eurovision”

9. „Anul trecut Moldova ne-a oferit o prestație colorată de beat pop, cu folosirea foarte creativă a unor uși. Anul acesta e o baladă ușor depresivă de la o femeie nervoasă într-o rochie de mireasă. Nu putem vorbi de un progres”

10. „Moldova a fost mai bună! Nu voi înțelege niciodată votarea de la Eurovision”

Vezi și: Cum a fost show-ul Annei Odobescu în semifinala Eurovision 2019 de la Tel Aviv (Video)

Sursa: Agora.md 

Distribuie articolul: