Astăzi Maia Sandu a promulgat legea care a intrat în vigoare în momentul semnării decretului. Astfel, simbolurile care reprezintă sau propagă războiul, printre care „Z”, „V” sau panglica Sfântul Gheorghe, sunt interzise în Republica Moldova. Iată ce reacție a avut Igor Dodon la această nouă lege. 

„Doamna președinte Maia Sandu, e mai ușor să lupți cu simbolurile decât cu sărăcia, da? E mai ușor să divizezi lumea în „oameni buni” și „oameni răi” decât să ridici salariile și să reduci prețurile? E mai ușor să impuneți cenzura decât să negociați gaz ieftin, să faceți drumuri și să ajutați agricultorii? Nu vă este rușine să profitați de războiul din Ucraina pentru a vă face raiting politic? Nu vă este rușine să manipulați opinia publică și să distrageți atenția oamenilor de la problemele lor sociale, când moldovenii abia de supraviețuiesc?

Nu uitați, doamnelor și domnilor de la PAS, pentru ce promisiuni ați fost aleși în Președinție și în Parlament. Unde sunt realizările? Unde sunt faptele concrete? Duceți-vă în raioane, în sate și veți vedea că oamenii vor anticipate, și prezidențiale, și parlamentare, pentru că lumea nu mai poate răbda haosul și iresponsabilitatea voastră. Și eu cred că aceste vremuri nebune pe care le-ați adus trebuie schimbate în vremuri normale. Prin noi alegeri, cât mai curând. Sau poate că vă temeți deja de anticipate?” A scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook. 

Sursa: Facebook  

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: