Daniel Cebotari, în vârstă de 27 de ani, locuiește în Chișinău. După o căsnicie de scurtă durată, a realizat că nu este atras de femei. „Credeam că m-am îndrăgostit, dar mi-am dat seama că am făcut cea mai mare greșeală. Am realizat că nu o pot iubi ca pe soția mea, nu simțeam acea atracție fizică față de ea. La trei luni după nuntă discutam despre divorț, deoarece mi-am dat seama că eram atras de persoane de același sex”, a povestit Daniel într-un Monolog pe canalul lui Dorin Galben.

Daniel a crescut singur la părinți, nu are nici frați sau surori, iar de mic copil a fost crescut de bunici, părinții fiind ocupați cu construcția casei. Era unicul nepot și avea tot ce își dorea, scrie UNIMEDIA.

„Mama a plecat în perioada când eu treceam din clasa a IV în a V, iar în acea perioadă aveam cel mai mult nevoie de ea. În tipul celor 9 ani de studii am fost mereu criticat de modul meu de a vorbi, pentru că eu m-am născut cu o malformație „fără cerul gurii”, iar din cauza asta tot ce mâncat avea reflux de ieșire înapoi.

La 1 an de zile am fost operat la Chișinău, pe atunci tehnologia nu era ca acum, iar după acea operație am fost nevoit să port o proteză pe parcursul unui an de zile.

Am fost cicălit de când am intrat în școală și până m-am văzut ieșind de acolo cu diplomă. Mi-au propus să rămân până în clasa a 12, dar am refuzat din cauza cicălelilor și a faptului că am realizat că mă inhib în mine. Mi-am luat diploma și am plecat la colegiu de agricultură, unde am avut parte de o experiență foarte frumoasă pe parcursul a 4 ani”, spune tânărul.

Din perioada adolescenței iubea mai mult să petreacă timpul cu fetele, nu vedea ce poate învăța de la băieți, nu era genul lui de a se ascunde cu băieții și a fuma sau a bea câte un pahar de vin, atunci și-a dat seama că el gândește altfel decât băieții de seama lui

„Permanent în școală eram agreat de ce stau în grup cu fetele, dar nu cu băieții. Sincer atunci nu am atras atenția că am altă orientare, dar eu mă simțeam mult mai bine cu ele pentru că erau mai mature, iar eu aveam ce învăța de la ele. Eu mă regăseam în acea prietenie, iar toți mă întrebau dacă nu cumva sunt și eu o fetiță ca ele”, a adăugat Daniel.

Fiind numit „gay” de colegii de clasă, a încercat să caute informație despre LGBT și despre ce înseamnă a fi gay, el crezând că aceasta era o boală care necesită tratament.

„Eram lovit cu picioarele în fund, dar eu treceam peste asta foarte repede, cel mai mult îmi era frica ca de aceste cuvinte să nu audă părinții”, a menționat Daniel.

Fiind în anul II sau III de studii a făcut cunoștință cu o fată, iar relația lor a durat foarte puțin, soarta însă i-a reîntâlnit peste 1 an, în timp ce Daniel lucra ca chelner.

Am început a ieși împreună, lucrurile erau destul de serioase, iar eu am crezut că m-am îndrăgostit. Credeam că ea este unica femeie cu care aș dori să-mi petrec tot restul vieții. Așa am decis să o cer de soție.

Am ales inelul, ea a acceptat, iar peste 2 săptămâni am făcut cunoștință cu părinții.

Mama mea s-a împrietenit cu soția mea foarte bine, erau ca 2 prietene, atunci mi-am da seama că am pus piciorul în prag, iar acum urmează nunta.

Cererea a avut loc la sfârșit de septembrie, iar pe 22 noiembrie am jucat nunta, a fost exact așa cum mi-am dorit eu. Eu i-am ales ei rochia, iar ea mie costumul”, a spus Daniel.

Peste puțin timp a realizat că nu se mai înțeleg, iar el nu are mai avea atracția de a se apropia intim de soția sa

„Ea ma sunat, iar eu i-am zis că vreau să bag divorțul. Ne-am văzut față în față, iar ea s-a pus în genunchi și m-a rugat să nu divorțăm.

Mi-a dat o palmă, a aruncat verigheta pe masă și a plecat. Atunci mi-am dat seama că niciodată nu îmi mai doresc să mă căsătoresc.

Iată atunci lumea a început a vorbi despre motivul despărțirii, e gay spunea lumea din sat”, a spus tânărul.

A venit și timpul când tânărul le-a mărturisit părinților că el are atracție față de persoanele de același gen ca și el, iar ei au crezut că e o glumă

Tata a reacționat negativ, îmi spunea să mă duc la medici, iar eu le-am cerut ca acest subiect să fie închis. Atunci mi-am făcut valiza, aveam în buzunar doar 1500 de lei așa am decis să plec să-mi caut un job. Așa am plecat iar de atunci timp de 6 luni nu am vorbit deloc cu părinții mei”, a spus Daniel.

Cum a trecut de critici, ce crede despre situația dată, dar și cum își traiește viața acum poți asculta în acest monolog.

 

Distribuie articolul: