Rapperul rus Alisher Morgenshtern a anunțat pe rețelele de socializare că este la Chișinău, iar pe 19 iunie, de ziua absolventului, va susține un concert în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din inima capitalei. 

„Pe 19 iunie va avea loc Ziua Absolventului, iar în această zi, în orașul vostru, chiar în Piața Marii Adunări Naționale, Morgenstern va susține un concert”, a menționat rapperul rus pe Instagram.

Acesta a specificat că intrarea la concert va fi liberă și fără restricții de vârstă: „Cu această ocazie nu voi înjura pe scenă”.

Nu este clar cine este organizatorul evenimentului în contextul în care artistul declară că intrarea va fi gratuită, iar limită de vârstă nu va fi.

„Salut tuturor din luminosul și minunatul oraș Chișinău. Am o veste pentru voi – pe 19 iunie va avea loc ziua absolventului și aveți un mare noroc – de această sărbătoare de neuitat în orașul vostru, chiar în Piața Marii Adunări Naționale, va concerta Morgenshtern”, a spus în story-urile sale artistul, adăugând că accesul la eveniment va fi gratuit fiind exclusă limita de vârstă a oaspeților.

Pe rețelele de socializare, popularul rapper rus Morgenshtern a făcut mai multe story-uri în care spune că este în capitala Republicii Moldova și își invită fanii la concertul său care, după spusele lui, urmează să aibă loc în centrul capitalei pe 19 iunie.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: