Kim Porter, femeia cu care P. Diddy a avut o relaţie timp de 13 ani, a fost găsită fără suflare, în interiorul reşedinţei ei. Artistul are trei copii cu ea!

Tristeţe fără margine! Fosta iubită a lui P. Diddy, şi, totodată mama copiilor lui, a fost găsită moartă, ieri, în reşedinţa ei din Los Angeles, notează okmagazine.ro. Decesul ei a fost constatat în jurul orei 11:30, după ce au primit un apel la serviciu de urgenţă. Momentan, nu se ştie cauza decesului, însă apropiaţii spun că femeia de 47 de ani s-a confruntat cu o răceală severă care s-a transformat în pneumonie, în ultimele zile.

Contactat pentru comentarii, un reprezentant de-al lui P. Diddy a confirmat decesul, însă a insistat să-i fie respectată intimitatea în faţa unui eveniment atât de tragic. Potrivit unor apropiaţi, vestea l-a copleşit pe artist, declarându-se „devastat şi şocat”. ”El şi Kim erau prieteni foarte buni şi părinţi devotaţi, chiar dacă relaţia lor amoroasă n-a funcţionat… încă erau o familie”, spune un aproapiat.

Modelul şi actriţa Kim Porter l-a cunoscut pe P. Diddy în 1994. Împreună au trei copii: gemenele Jessie James şi D`Lila şi un băiat, pe nume Christian.

Kim şi Diddy s-au despărţit atunci când artistul a înşelat-o cu J.lo. La doi ani după ce s-au despărţit, Diddy s-a întors la prima iubire jurându-i iubire veşnică. Din păcate, relaţia lor n-a durat nici de această dată, cântăreţul călcând strâmb de mai multe ori.

Vezi și: Top 10 muzicieni cu cele mai mari venituri în 2017! Au adunat milioane de dolari