Și-a obișnuit publicul cu piese ce prezintă, de fiecare dată, un mesaj profund, preluat din viața reală. MANI este rapperul care spune lucrurilor pe nume, iar atunci când vrea să își exteriorizeze emoțiile - scrie versuri. Așa s-a întâmplat și în cazul celei mai noi piese din repertoriul său, „Bat Calea”.

Piesa „Bat Calea” este rezultatul unei colaborări cu echipa YOUBESC Sound, iar textul și muzica sunt compuse de rapper. Regia videoclipului este semnată de Călin Laur. La producția acestuia s-au implicat și alți specialiști în domeniu – oameni talentați și creativi.

„Odată ce ți-ai găsit calea, mergi pe ea și bate-o cum poți mai bine, indiferent ce părere ai de alții vizavi de asta, căci nimeni n-o să meargă în locul tău”, menționează MANI.

capture-20170513-152742

Prin creațiile sale, Mani reușește să trezească de fiecare dată emoții. Ultima melodie lansată de acesta este „Laminat (Închide gura)”. Cea mai populară melodie a rapperului este „Am un Miliard”, care a reușit să adune peste 180 de mii de vizualizări pe YouTube.

Foto: Captură video