Pe 27 aprilie, chiar de ziua de naștere a soției, rapperul ucrainean Geegun a devenit pentru a trei oară tătic de fetiță. Proaspăta mămică a fost externată abia ieri, iar felul în care a fost petrecută acasă, a vorbit de la sine.

Oksana Samoylova a adus pe  lume al treilea copil la o clinică privată dintr-o suburbie a Moscovei – Lapino, acolo unde o naștere ajunge să coste până la 1 mln de ruble ruseşti. Tot acolo au venit pe lume mulți alți urmaşi ai celebrităților, una dintre cele mai recente nașteri fiind cea a fiului Kseniey Sobchak.

„Mă aflu în Rai!” Rapperul ucrainean Geegun a devenit tată pentru a treia oară (FOTO)

Я потихоньку прихожу в себя сегодня))3 кс не сахар конечно)))😅но об этом я напишу потом отдельно))а это наша малышка Майя))👸тёмные длинные волосы и голубые глаза,я о такой и мечтала все эти 9 месяцев)))😍👼🏻 Всем огромное спасибо за поздравления и пожелания))🤗🤗🤗так много добрых слов вчера было сказано и написано)))😘😘😘спасииибо бесконечное))))💓💓💓💓

A post shared by Samoylova Oxana (@samoylovaoxana) on

Geegun a mers așadar la externare cu una din „jucăriile” sale pe patru roți – un Rolls-Royce de culoare albă. Atunci când ieșeau din maternitate, părinții, dar și micuța lor deja erau așteptați de către paparazzi în curtea clinicii private.

Эксклюзивное видео с выписки из роддома жены рэпера Джигана Оксаны Самойловой. Смотрите на Life.ru в разделе #Шоу
https://life.ru/t/шоу/1004033/ekskliuzivnoie_vidieo_s_vypiski_iz_roddoma_zhieny_repiera_dzhighana_oksany_samoilovoi

Tatăl s-a pregătit pe cinste de acest eveniment: a cumpărat baloane roz și buchete flori pentru sine și pentru fiicele mai mari –  Ariela (5 ani) și Leya (2 ani). Mai mult – a invitat și un saxofonist, care să cânte live în momentul ieșirii din spital.

Foto: Instgram, captură video

 

Distribuie articolul: