Ieri, interpreta Raluka din România, jurată de la SuperStar, a publicat o fotografie prin care și-a îngrijorat fanii. Mai exact, artista a distribuit o imagine în care se afla pe patul de spital, la terapie intensivă. 

După ce Raluka a publicat acea fotografie fanii au reacționat imediat și au vrut să afle ce s-a întâmplat, ei au lăsat sute de comentarii și mesaje prin care și-au arătat afecțiunea și grija.

Vedeta a scris: „Ori la bal, ori la spital…”.

După ce totul a luat o amploare neașteptată, Raluka a ținut să precizeze că este bine și le mulțumește tuturor pentru griji. De fapt, s-a dovedit că acele imagini fac parte dintr-o campanie de promovare  a unei noi piese.

„Am apucat să citesc câteva comentarii pe care mi le-ați lăsat la ultima postare. Pot doar să vă mulțumesc pentru grijă. Mai aveți puțină răbdare și veți vedea în piesă despre ce este vorba, iar după aceea ne dăm toți cu părerea. Vă pup și vă mulțumesc pentru grijă”, a spus Raluka.

Însă conform internauților aceasta a fost o metodă total nepotrivită, având în vedere că ne aflăm în plin val patru al pandemiei, astfel vedeta s-a ales cu multe reacții negative: „Poze pentru bani, plus că ăla este un aparat de aerosol, să îți fie rușine!”, „Ar trebui să îi de-a toată lumea unfollow, să vedeți cum își șterge postarea. Eu oricum asta acum am sa și fac, nu am nevoie de oameni falși și mincinoși”, „Să va dea Dumnezeu sănătate dacă chiar sunteți bolnavă dar dacă nu rușine să va fie sincer că luați parte la așa spectacol” etc.

Iată că artista a lansat astăzi piesa „Două inimi” în colaborare cu Juno, pentru care a ales nu întocmai cea mai bună metodă de promovare.

Distribuie articolul: