O lungă perioadă de timp staturile s-au autoizloat pe la casele lor, acum însă odată cu relaxarea restricțiilor privind COVID-19, mulți au dat start petrecerilor. La o astfel de petrecere mondenă a participat și Alla Pugacheva împreună cu soțul său, Maxim Galkin. 

Înainte de a pleca la petrecerea de după autoizolare, Maxim și-a bucurat urmăritorii de pe Instagram cu o multitudine de fotografii. Acesta s-a împărtășit cu câteva cadre în care apare soția lui Alla, se pare că înainte de distracție aceasta a pozat cu mare plăcere pentru Maxim. Pentru petrecerea vedeta a mizat pe o ținută total black.

Imediat după ce au făcut câteva fotografii, cei doi s-au îndreptat la eveniment, acolo unde-i așteptau deja celebrii lor prieteni. În cadrul acestuia Alla a avut o discuție foarte prietenoasă cu colegul său de scenă, Grigorii Leps. Discuția se pare că a fost un plăcută, femeia mai mereu zâmbea și trăgea periodic elegant din țigareta pe care o ține în mână.

După aceste discuții plăcute Pugacheova s-a îndreptat la dansuri, iar acolo a fost deja însoțită de soțul său Maxim Galkin.

Sursa foto: Instagram