Nu în zadar ne îndeamnă fotografii să investim cu regularitate în amintiri. În lupta contra cronometru, a ține la îndemână albumuri cu imagini ale ultimilor ani pare să fie cea mai bună soluție contra dorului și uitării. O mămică din Capitală provoacă părinții să-i urmeze exemplul și să unească în colaje video cele mai de preț amintiri ale ultimilor ani.

Eroina acestei povești e nimeni alta decât Lilia Iacub – o reputată meșteriță handmade din Capitală, cunoscută și pentru titlul de „îmblânzitoare a cristalelor Swarovski”. Cea mai importantă dintre vocațiile Liliei este însă cea maternă: tânăra mămică educă două fetițe adorabile.

„Fetele mele sunt acea adrenalină, pentru care trăiesc. Relația noastră este de prietenie, așa am fost educată de către mama mea așa sper și eu să le pot educa. Întâi de toate, le inspir că prin muncă se face totul, dar omenia trebuie să fie mai presus de toate; să nu judece pe nimeni și desigur să se bucure de fiecare zi, fie ea ploioasă sau însorită!”, ne spunea anterior tânăra mămică.

Cum gadget-urile sunt la îndemâna oricui, Lilia le recomandă părinților utilizarea unei aplicații gratuite și accesibile oricui. Vedeți exemplul său:

„Ultimii 2 ani în doar 2 minute! Un lucru știu sigur: că sunt fetele mele! Provoc toate mămicile sa răscolească prin pozele lor și să realizeze un astfel de video! Aplicația este una ușoară: VivaVideo.”

Ultimii 2 ani in doar 2 minute !
Un lucru știu sigur ca sunt fetele mele !
Provoc toate mămicile sa răscoale prin pozele lor și sa realizeze un astfel de video !
Aplicația este una ușoară VivaVideo !

Posted by Lilia Iacub on 20 Mai 2017

Puteți reciti interviul complet cu Lilia Iacub aici:

Lilia Iacub – mama care a îmblânzit pietrele Swarovski: „Petrec toate nopțile printre cristale!”

Foto: captură video, arhiva personală,  Cristal Biju Moldova

Distribuie articolul: