Astăzi, 16 iunie, zeci de oameni protestează în fața Parlamentului. Cauza acestui protest fiind nemulțumirea scumpirilor din ultimele luni. Protestatarii scandează: „Jos mincinoșii! Jos Sandu! Jos prețurile! Vrem dreptate!” 

„Viața noastră devine tot mai insuportabilă. Această limită de existență a venit odată cu acest Parlament. Cu ei au început toate scumpirile la tot. Am venit să spunem că viața a devenit mult mai dificilă, să spunem să înceteze genocidul social”, a declarat un reprezentant PSRM, potrivit Tv8. 

„Ceea ce se întâmplă pe piață cu benzina, motorina și prețurile majorate vorbește despre o incompetență totală a guvernării. Ei nu știu să rezolve problemele cetățenilor țării. Au adoptat legi tâmpite în Parlament. Ei ne-au dus la sapă de lemn. Suntem aici pentru a spune NU tarifelor exagerate. Jos tarife liberale!”, a declarat deputatul Vasile Bolea.

„Rușine! Partidul PAS este partidul sărăciei. Au mințit pensionarii cu majorarea pensiei, însă au majorat inflația cu 30%. Demisia!”, a declarat președintele fracțiunii PSRM din CMC./

Oamenii care s-au adunat, au venit cu drapelul Republicii Moldova și steagul roșu al PSRM.

Sursa Foto: știri.md 

Distribuie articolul: