Doi clienți ai unui restaurant din Austria s-au trezit cu mâncarea aruncată în față chiar de către proprietarul localului, după ce s-au plâns că nu le-au fost aduse preparatele pe care le comandaseră.

Incidentul a avut loc miercuri seara, în orașul Bad Schallerbach. Cei doi turiști au mers să mănânce la un restaurant, dar când le-a fost adusă comanda au observat că ospătarul venise cu alte preparate decât cele comandate. Când s-au plâns de încurcătură și-a făcut apariția proprietarul în vârstă de 56 de ani al localului, scrie BBC News, citat de digi24.ro.

Martorii spun că bărbatul părea a fi beat și că s-a lansat într-o tiradă de abuzuri verbale la adresa clienților săi. Când unul dintre turiști a încercat să sune la poliție, proprietarul restaurantului le-a aruncat mâncarea în cap.

Cei doi au ieșit în stradă, iar o altă familie a părăsit restaurantul din cauza celor întâmplate. Proprietarul localului a ieșit după cei doi și l-ar fi agresat pe clientul în vârstă de 43 de ani, care s-a ales cu vânătăi și zgârieturi.

Potrivit presei austriece, localul, al cărui nume nu a fost făcut public, este popular în rândul turiștilor, fiind renumit pentru mâncarea bună, gătită tradițional.

Distribuie articolul: