Invitată la emisiunea O seară perfectă, Adriana Ochișanu a prezentat noul său hit „Chef de zile mari”, dar și a făcut un anunț bombă.

Interpreta lansează prima ediție a proiectului „Vocea Moldovei”:

„Am o veste frumoasă , pregătesc un concert mare cu multe surprize frumoase. Este un nou proiect care se numește „Vocea Moldovei”. Vom include aici: coregrafie, muzica ușoară, populară și de petrecere. Vor fi lucruri pe care nu le-am făcut niciodată, multă tehnică și lumini. Vom lansa în acest proiect și tinere talente. Mă uit pe rețelele de socializare și văd mulți oameni talentați. Eu nu am avut această ocazie să mă promovez pe TikTok sau Instagram. Sunt copii care merită sa fie susținuți “.

Pe 20 aprilie, Arena Chișinău va fi locul unde se va desfășura concertul „Adriana Ochișanu – Vocea Moldovei”. Alături de interpreta vor fi: Horia Brenciu, Ionuț Dolanescu, Surorile Osoianu, Frații Ștefăneț, Akord și Baletul Național„JOC”.

„Vreau să fie ceva deosebit, Arena Chișinău este un loc minunat, sunt bine organizate cele mai mici detalii și important că sala este încăpătoare”, a spus artista.

Adriana Ochișanu lansează acest proiect cu scopul de ajuta tinerii interpreți și instrumentiști:

„Vom începe cu două persoane talentate, posibil vor fi și preselecții. Pe viitor, tinerii vor fi ghidați de către mine”.

 

Distribuie articolul: