În ultimii ani cosmeticele coreene au cucerit piaţa Europei şi CSI. Dacă anterior orice cremă etichetată „made in France” automat era atribuită la categoria cosmetice „bune”, în prezent tinerele le înlocuiesc cu produsele „made in Coreea”. De ce sunt atât de populare? Poate pentru că ne dorim toate o piele albă și lipsită de imperfecțiuni asemeni coreenilor? Aceste produse minune au ajuns și în Republica Moldova. Am descoperit la herb.md o gamă largă de produse coreene și la prețuri accesibile. 

Am testat câteva dintre produsele de la herb și pot spune că prima impresie este una foarte bună. Am tenul sensibil și am avut de multe ori de suferit din cauza produselor nepotrivite.

Produsele pe care vi le prezint în acest articol le-am testat pe propria piele timp de două săptămâni.

Gel de spălare de la Ottie 

O spumă hipoalergenică cu lactobacili, care curăță perfect și delicat porii de sebum, fond de ten, praf și alte tipuri de impurități; ajută la menținerea echilibrului pH-ului pielii și a producției de sebum, datorită ph-ului scăzut al spumei.

Acest gel nu creează senzația de usturime la ochi și nu usucă. 

 

Toner COSRX

Tonerul  îndepărtează eficient particulele moarte, normalizează activitatea glandelor sebacee.

Acest toner este o minune pentru tenul sensibil deoarece nu conține alcool și nu irită pielea.

Emulsie coxir 

Emulsia hidratantă pentru față vă va ajuta să vă umpleți pielea cu umiditate, să eliminați descuamarea și senzația de etanșeitate a pielii, stimulează sinteza propriului colagen și elastină.

Emulsia este perfectă pentru zilele toride de vară. Se absoarbe rapid în piele și hidratează intens.

Cremă hidratantă CeraVe 

Crema CeraVe Moisturizing conține o combinație unică din 3 ceramide esențiale pentru sănătatea pielii și acid hialuronic. Produsul este potrivit pentru pielea normală, uscată și chiar pentru pielea foarte uscată, nu înfundă porii, este hipoalergenic, nu conține parfum.

Dacă tenul tău este sensibil, atunci această cremă te va scăpa de senzațiile incomode pe care le pot lăsa cremele cu alcool și parfum. Este foarte hidratantă și hrănitoare. 

Balsam de buze Carmex 

Buzele noastre tot au nevoie de hidratare. Acest balsam le va proteja de vânt, de uscăciuni, va liniști iritațiile și va oferi o hidratare profundă. Balsamul înmoaie perfect pielea și lasă un luciu ușor pe buze.

 

Recomand?

Cu siguranță! Sunt produse perfecte pentru tenul sensibil și capricios, iar prețurile sunt accesibile!

Vizionează video-ul de mai sus pentru mai multe detalii.