Te-ai gândit vreodată că și produsele de machiaj pot avea puteri supranaturale? Noile markere din gama mark. nu vor salva lumea, în schimb îți vor permite să obții un machiaj semipermanent, o precizie maximă, o nuanță intensă.

Buze irezistibile

Un marker pentru buze înlocuiește cu ușurință un ruj clasic. Se aplică ușor (grație celor două vârfuri ale sale – unul subțire pentru a crea contur precis, celălalt, mai gros pentru umplere cu o culoare intensă).

Gama Lip Tattoo de la mark. numără 8 nuanțe – de la cele naturale și nude la întunecate și curajoase. Le poți combina între ele pentru a obține efectul buzelor sarutate sau efectul ombre.

Sprâncene ca la salon

De forma și nuanța sprâncenelor depinde aspectul întregului machiaj. Markerul pentru sprâncene mark. Brow Tattoo îți permite să accentuezi sprâncenele într-un mod foarte natural. Aplicatorul unic triplu imită firul de păr natural. Poți folosi două nuanțe de marker – una mai deschisă pentru baza sprâncenei, și o nuanță mai întunecată pentru a accentua codița ei.

Accesibile și la un click distanță

Cele două produse-minune vin ca răspuns tendințelor din domeniul machiajului semipermanent și sunt adevărate găselnițe care merită să fie prezente în trusa ta de machiaj pentru 2019. Găsește gamele disponibile în Broșură Avon și comandă-le rapid la cel mai apropiat Reprezentant al companiei.

P